NEDELJNI HOROSKOP 01.07.-08.07.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Usamljenim  Ovnovima  će se ukazati iznenadna ljubavna prilika.   Potrudite se da ove sedmice odete na put koji ste propustili prošle. Neko već intenzivno misli na vas, a da je to tako, lako ćete uočiti po njegovom ponašanju. Ako ne planirate potomstvo budite oprezni jer su moguća iznenađenja.

Posao- U vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Ne priznajete poraz pa vam neće pasti teško naporan rad. Moguće je putovanje ali i vesti izdaleka koje naglašavaju neko razrešenje.

Zdravlje- Problem sa disajnim organima. Sinusi su slaba tačka, a vreme promenljivo pa su problemi izvesni.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Morate da menjate neke stvari iz korena kako se ne biste našli  u neželjenoj poziciji. Mogla bi se pojaviti emotivna kriza između vas i partnera. Nemate razloga za ljubomoru. Partner je voljan da vam se posveti. Ne pravite ljubomorne scene i ne optužujte partnera.

 Posao- Vrlo ste energični i osećate se sposobnim za nove poslovne izazove koji bi mogli da vam donesu bolje prihode. Volite novac i niste lenji kad je dobra zarada na vidiku. Imate potrebu da sve saradnike kontrolišete i da o svemu date svoje mišljenje.

Zdravlje- Izbegavajte stresne situacije. Hrana je vaš porok, uzdržite se od prekomernog jela i ne pravdajte se da jedete zbog stresa.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav–Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme  u vezi jedne bliske osobe. Imate dosta druženja i zabave, a ako ste sami i prilika da pronađete partnera za prolaznu, ali i za ozbiljniju vezu. Jedna Vaga vas posmatra, obratite paznju možda je to vasa sudbina.

Posao- Prilično ste nestrpljivi u vezi sa nekim poslovima koji direktno zavise od stranaca, ili eventualno od pravnih lica. Zadržite svoju pažnju na započetim poslovima i izbegavajte takmičarsku atmosferu. Naučite se strpljenju, nema potrebe za forsiranjem. Možete sve upropastiti ako ne poslušate savet.

Zdravlje- Napetost koja uzrokuje nesanicu dovodi do premora i smanjene koncentracije. Budite pažljivi u vožnji. Čuvajte se padova, povreda zbog nepažnje.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav– Pomalo ste bezvoljni i rasejani, mada je pred vama renesansni period, što bi moglo značiti da vaša veza više nije u krizi. Odnos sa partnerom možda nije najjasniji, ali je zato interesantan i ispunjen lepim trenucima. Obradujte partnera, kupite karte za pozorište, poklonite knjigu, učinite nešto što će razveseliti dragu osobu.

Posao- Ulažete mnogo truda, ali se rezultati ne vide. Budite strpljivi i videćete da će vaš rad uroditi plodom. Pred vama je veoma povoljan period za poboljšanje materijalne situacije. Ubrzo će se videti rezultati rada i upornosti koju ste ulagali.

Zdravlje- Dobro. Nema većih problema. Bilo bi dobro da šetnja postane vaš hobi.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Pažnju vam poklanja osoba koju ne volite.  Ne rasipajte snagu i vreme na gluposti. Budite posteni i recite da ne želite vezu sa tom osobom. Sentimentalni život ide uzlaznom linijom, pa je potrebno samo malo hrabrosti da učinite pravu stvar.

Posao- Budite pažljivi i ne izlećite sa idejama jer osoba sa kojom sarađujete nije baš tako jednostavna kako izgleda. Ne treba da odustanete zato što neko nema sluha za vašu ideju , bitno je jedino dobra organizacija i pravi izbor saradnika. Uspeh je tu, nastavite da se trudite.

Zdravlje- Problemi sa vidom. Obratite se doktoru ne potcenjujte problem moze se iskomplikovati.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav-  Posvetite više pažnje deci, mogući su neki problemi koje kriju od vas. Nije ništa strasno ali je dobro znati šta je i pomoći im. Slobodni preživljavaju buran period, teško ćete prepoznati pravu priliku. Nikako nije poželjno mešanje ljubavi i posla.  

Posao- Vaša glavna preokupacija su porodična pitanja ili pitanje nekretnina.    Na radnom mestu će vam se otvoriti prilika da popravite svoje finansijsko stanje i da se oporavite od prevelikih troškova koje ste imali.

Zdravlje- Nervoza. Stomačni problemi se pojave kao rezultat nervoze, a ova sedmica je takva.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Šarmantni ste i zavodljivi. Skloni ste flertu. Nemate previše poverenja u partnera pa su moguće svađe.  Slobodni maštaju o nečem idealnom, možda ste to već pronašli mada vam neka komplikovana situacija može ubrzo zasmetati. Vi ne volite svađe i izvesno je da ćete se iz svake komplikovane situacije povući.

Posao- Budite promišljeni, birajte reči u kontaktu sa saradnicima. Ne žurite jer na taj način  ćete izbeći zaletanje i pogrešan poslovni potez. Diplomatski maniri su ponekad neophodni. Bilo bi mudro da što pre postignete dogovor sa Rakom ili Jarcem oko nekih važnih pitanja koja se tiču vaše karijere.

Zdravlje- Sasvim dobro. Prijao vam je odmor što se odrazilo i na poboljšanje zdravlja.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- U ljubavi su moguća iznenađenja. U stvari ste dosta haotični, tako da ni sami ne znate koje je rešenje za vas najbolje. Polje ljubavi nudi neočekivane obrte, pa usled nedovoljne pažnje partnera možete popustiti čarima iskušenja.

Posao-Vaša efikasnost iznenađuje okolinu, teško vas prate, i njihovo nerazumevanje vas može navesti na neprijatne reakcije. Finansije se stabilizuju, ali vam se zabranjuje bilo kakva rizična aktivnost, jer ubrzo ponovo možete biti u minusu.

Zdravlje- Ako za to postoje uslovi,bavite se sportom. Krećite se, šetnja, brzi hod. Bilo koja aktivnost činiće vam dobro.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Moguć je iznenadni susret na kraćem putu ili poznanstvo posredstvom bliskog prijatelja ili rođaka. Trebalo bi da preispitate neka prijateljstva, utoliko pre što sa tim osobama niste uvek načisto šta vam zaista misle. Neki od vas ce poželeti da se smire i osnuju porodicu.

Posao- Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Možete se osetiti prevarenim od nekoga u koga ste imali veliko poverenje, moguće u dugogodišnjeg kolegu.

Zdravlje- Dugo se rešavate da  rešite problem vezan za bol koji se javlja u predelu vrata i širi se prema kičmi. Reagujte dok nije kasno.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav-  Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Dobijate poziv od Raka koji vas u priličnoj meri zbunjuje, jer ne znate šta ta osoba hoće od vas. Savet je da izbegnete upuštanje u tu priču jer možete imati problema sa aktuelnim partnerom.

Posao- Mogli biste biti u prilici da birate između mnoštva ponuđenih prilika. Bar nekoliko prihvatite bez oklevanja, one za koje ste sigurni da ih možete obaviti efikasno. Manji novčani dobitak.

Zdravlje- Glavobolja. Nekima je to problem vezan za alergije.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Trudite se da stabilizujete stanje u porodičnom krugu. Najbolje bi bilo da razmislite i odmorite se pre nego što krenete u konkretnu akciju. Blizina voljene osobe će vam veoma mnogo značiti u predstojećem periodu.

Posao- Osećate da vam je nestalo inspiracije, možda biste trebali pronaći nova interesovanja. Posao ste pomalo zapostavili i sada je prilika da nadoknadite propušteno. Ukoliko zasučete rukave sve će brzo biti u najboljem redu.

Zdravlje-Dobro.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Bićete rastrzani između sopstvenih želja i planova, s jedne strane, i vaših obaveza prema porodici i zahtevima vašeg partnera. Osoba vezana za inostranstvo je vaša želja a stvarnost je drugačija. Budite  malo sebični i mislite najpre na sebe, a posle na sve ostalo. Posvetite više pažnje zabavi.

Posao- Nesmotrenošću vašeg prijatelja ili dobrog saradnika, poslovi mogu da uzmu drugi tok od očekivanog. Imate veliku prednost u odnosu na druge jer ste smeli i originalni. Iskoristite to.

Zdravlje- Vreme je da posetite zubara.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.