NEDELJNI HOROSKOP 03.06-10.06.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav-Nedostatak takta ili poverenja u susretu sa voljenom osobom uzrokuje novu raspravu. Delujete suviše strogo i zahtevno. Opustite se, inače ćete skliznuti u nevolje.

Posao- Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere, vaš uspeh se nalazi iznad prosečnih ocena i merila. Disciplina se isplatila.

Zdravlje-Posetite zubara.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- U susretu sa voljenom osobom birate pogrešnu taktiku, pre ili kasnije moraćete da se suočite sa istinom koju potiskujete. Ne dozvolite da po vašem starom običaju prasnete i obuzme vas gnev.

Posao-Neko bi preko vas da prosperira i profitira. Potrudite se da budete dovoljno budni i trezveni, da vas ne bi prevarili.

Zdravlje-Prekontrolišite krvni pritisak.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav-  Opet je na sceni vaša blizanačka priroda. Lako uspostavljate kontakt sa suprotnim polom i sposobni ste da zavedete gotovo bilo koga. Ipak, niste sasvim iskreni u izražavanju osećanja.

Posao- Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte na nečiji signal. Stići će pomoć kad se budete najmanje nadali.

Zdravlje-Dobro.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Od partnera ne očekujete ništa spektakularno, ali on očekuje od vas. Potrebni ste mu. Odazovite se, saslušajte i nemojte se, kao mnogo puta do sada, povlačiti u svoju, svima znanu, ljušturu.

Posao- Nailazite na uobičajenu prepreku kad je posao u pitanju. To vas čini nervoznim i razdražljivim.

Zdravlje-Odlično.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Partner pokušava da vam ukaže na greške, ali vi ga puno ne slušate. Kao po običaju, terate po svome. Pa, vi ste Lav, i mislite da svi treba da vam se sklanjaju i da vam se dive. Greška!

Posao- Trenutno vas neprijatno može iznenaditi jedino totalna besparica, jer ste na sve ostale probleme oguglali.

Zdravlje-Prošetajte.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Željni ste nežnosti i prave ljubavi, ali svima nalazite mane. Pa, jeste li vi savršeni? Naravno da niste. Prestanite da mnogo analizirate i sitničarite pa će i partner da vam uzvrati nežnošću.

Posao- Grešite ako mislite da vas niko ne razume. Morate skupiti snagu za promene na planu ličnosti: biti otvoreniji, iskreniji i tolerantniji.

Zdravlje- Problem sa stomakom.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav– Neko vas opterećuje svojom pričom o emotivnoj dominaciji i velikim zahtevima. Važno je da izvučete dobru pouku. Uživaćete sa decom.

Posao-Vaša intuicija u ovom trenutku deluje skoro nepogrešivo, umete da procenite različite saradnike i njihovu ulogu u poslovnim pregovorima. Iskoristite to.

Zdravlje-Dobro.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav Ponovo je tema dana ljubavni problem. Mislili ste da ste ga prevazišli, ali nesuglasice emotivne prirode opet stupaju na scenu. Jedna Riba bi rado da sa vama stupi u kontakt.

Posao- Nema potrebe da očekujete preteranu popustljivost ili razumevanje, kod osobe koja strogo insistira na praktičnim interesima. Manji novčani dobitak.

Zdravlje-U kondiciji ste.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav-Očekuju vas prijatni događaji u krugu porodice ili u susretu sa voljenom osobom. Bićete pozvani na porodično veselje, lepi trenuci sa porodicom.

Posao-Napravili ste pogrešan izbor i sada vam preostaje da korigujete svoj poslovni propust. Manji novčani gubitak.

Zdravlje- Bol u mišićima.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav-  Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke, a partner se sa tim slaže samo na rečima. Razmislite zasto je to tako. Možda neko drugi čeka da pruži više.

Posao- Nekome nedostaje iskrenost, a vama strpljenje i zbog toga se poslovni susret pretvara u novu raspravu.

Zdravlje-Prekontrolišite vid.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav Raznežite voljenu osobu, tako sto ćete delovati dobroćudno i popustljivo. Malo lukavstva neće škoditi. Vama to nije teško da izvedete. Biće rezultata.

Posao- Ponekad je tesko proceniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Nema potrebe da uporno namećete svoju volju.

Zdravlje-Nervoza.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Porodična situacija iziskuje od vas da budete stub kuće. Opravdajte to. Mlađi članovi će izneti svoje planove koji se odnose na zasnivanje bračne zajednice.

Posao- Krizan dan za posao, pa nemojte učiniti nesmotreno pogrešan potez. Jedna ženska osoba će vas pomeriti sa mesta.

Zdravlje-Ostavite  cigarete.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Komentari su zatvoreni.