NEDELJNI HOROSKOP 05.08- 12.08.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Između vašeg partnera i vas vlada uzajamna privrženost i razumevanje. Slobodni  će ozbiljno razmotriti mogućnost ulaska u brak, biće prisutna i želja za potomstvom koja će uveseliti i mnoge parove u braku.

Posao- Bićete vredni i istrajni u svojim nastojanjima da ostvarite važne ciljeve koji se tiču velikih poslovnih poduhvata.   Ne angažujte se na duplim poslovima ukoliko niste sigurni da ćete ispratiti tempo do kraja.

Zdravlje-Unosite manje soli i šećera u organizam.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav – Sada je pravo vreme da obradujete svog partnera nečim, možda ispunjenjem ranije datih obećanja koja još niste stigli da ispunite.

Izbegavajte svaku mogućnost rasprave i ulaženje u detalje, prepustite inicijativu partneru.

Posao- Pružaju vam se povoljne prilike za ostvarivanje napretka u poslovanju i sticanje dobitaka. Trudite se da poboljšate svoj odnos sa saradnicima jer od njih će u mnogome zavisiti vaš uspeh.

Zdravlje-Ne bi bilo loše da odete na rutinsku kontrolu.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav-  Nemojte biti škrti na lepim rečima i izjavama ljubavi. Pokušaćete da se pomirite sa nekim.  Ovo je dan za uživanje i oprastanje ako nas je neko povredio,verovatno nehotice.

Posao– U pokretu ste i u stalnom kontaktu sa saradnicima.Ukoliko razmišljate o započinjanju privatnog posla sada je pravi trenutak . Ako intuitivno odreagujete u pravom momentu, imaćete sreće sa finansijama.

Zdravlje-Dobro.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Ostvarujete skladnu komunikaciju sa partnerom Sve se odvija kako se poželeti može mada malu prednost imaju slobodni Rakovi.   Neke promene je potrebno uvesti u porodični život.

Posao- Pružaju vam se povoljne prilike da ostvarite jedan vaš važan lični ili poslovni cilj.  Morate da upotrebite snagu svoje volje, da se fokusirate na najbitnije stvari a da one sporedne eliminišete.

Zdravlje-Bavite se sportom i mislite pozitivno.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav– Jedna tajna veza može biti aktuelna, a svakako će vam prijati.  Za pojedine je izvesna avantura na poslu ili udvaranje osobe na položaju, što može prouzrokovati aferu u narednom periodu.

Posao- Vaši napori su urodili plodom i sada daju vidljive rezultate. Dobijate neočekivano veći finansijski priliv. Moguća je dobra kupoprodaja, ali uz pažljivu proveru pri potpisivanju.

Zdravlje-Srčanim bolesnicima se savetuje oprez.

Zdravlje-Odlično.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Vraćate se u prošlost bez ikakve potrebe i time kvarite raspoloženje i sebi i partneru.Zaboravite nesporazume koje ste imali na početku veze. Potrudite se da razumete partnera. Izuzetno je nervozan ovih dana i treba mu vaša podrška.

Posao-   Tvrdoglavo udaranje glavom u zid vas neće nikuda odvesti, tako da morate da smislite nešto potpuno novo. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu.

Zdravlje-Čuvajte grlo od infekcija.                                 

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Iako vam je ljubavni život veoma živ i intenzivan, ne osećate se dovoljno ispunjeno.   Jako ste osetljivi, pa vas je lako izbaciti iz takta. Izgleda da će vašem ličnom nemiru u velikoj meri doprineri i odnos s partnerom.

Posao- Otvaraju vam se velike šanse za ostvarenje jedne ambicije ili značajnog poslovnog cilja .Posebno ste uspešni u timskom radu, ali i u svakom poslu intelektualnog tipa. Uhvatila vas je manija trosenja.Mislite o tome na vreme,dok još nije kasno.

Zdravlje-Solidno.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Na ljubavnom planu ,zanimljiv susret sa osobom iz bliske prošlosti. Ukoliko ste slobodni očekuje vas intenzivnije druženje, kao i iznenadni susret sa  zanimljivom osobom .

Posao- Vredno radite da biste ostvarili željeni uspeh. Uspevaćete da sa lakoćom prevaziđete eventualne prepreke ako vam se nađu na putu. Već na početku radnog dana očekuje vas svež priliv novca na vaš račun.

Zdravlje-Dobro se osećate.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Odnos s partnerom vas danas može potpuno izbaciti iz takta. Morate naučiti da budete hladnokrvniji ako mislite da sačuvate svoje živce. Partner zahteva od vas više nego što ste spremni da pružite. Imajte u vidu da se radi o osobi koja je privlačna i drugima

Posao-  Blago poboljšanje finansijske situacije. Svaka vrsta igara na sreću vam je naklonjena. Neobičan poziv. Danas vas tu očekuje manji uspeh, a moguć je i novčani dobitak.

Zdravlje-Situacija se polako stabilizuje.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Odlučili ste da napravite neke promene u svom životu. Do sada su vam takve odluke uglavnom bile neuspešne ali danas imate šansu za uspeh.  Ako ste u duploj vezi, nemojte se iznenaditi ako vam stigne zahtev o bezuslovnom opredeljivanju.

Posao-.  Osećate da ste žrtva nečije zavere, a ne shvatate da je problem u vama.

Intuicija vam govori da ste na pravom putu, bar kad je posao u pitanju. Sve što zavisi od vas je pod kontrolom.

Zdravlje- Mogući su problemi sa disajnim organima.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Ljubav je lajtmotiv dana, koji vas pokreće iz učmalosti i tera u akciju. Nije ni čudo pošto se lepo osećate i zračite unutrašnjim šarmom.  Partner vam se danas oseća jako dobro, pa će se to raspoloženje preneti i na vas. Pred vama je lepa prilika i šansa da zajedno otputujete.

Posao- Ne možete da se opustite, jer razmišljate o novim poslovima.Izgleda da vas neko ceni daleko više nego vi sami sebe, i da polaže nade i ulaže u vas.

Vidljive rezultate postižete jer funkcionišete pojačanom dozom energije.

Zdravlje-Bolovi u leđima.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Niko vam ne treba, osećate se depresivno i krajnje iskompleksirano. Tešite se, stanje je prolazno. Fleksibilnost je i na ovom planu neophodna, posebno ako poslovne probleme donosite u kuću i nemate razumevanja za partnerove zahteve.

Posao- Pod snažnim ste psihičkim pritiskom. Precenili ste izvesnu situaciju, a i svoje mogućnosti, ali je kasno da se povučete.

Zdravlje- Super.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.