NEDELJNI HOROSKOP 06.05.-13.05.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Vaše raspoloženje zavisi od vaših emocija, a one su prilično uzdrmane nečim što ste čuli o partneru, a niste proverili. Želja za novim neće doneti ljubav kakvu očekujete. Poznanstvo koje će uslediti neće ispuniti vaše  kriterijume.

Posao- Ako radite u privatnoj firmi, možete očekivati ponudu za zajedničku saradnju sa vrlo uspešnim partnerom. Ukoliko budete razumni i ne budete se opterećivali sporednim stvarima, biće sve u redu.

Zdravlje- Obratite pažnju na ishranu.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da reagujete impulsivno, kontrolišite svoje iznenadne izlive sujete ili ljubomore. Ne možete lako promeniti nečiju volju i mišljenje.

Posao- U dobroj ste formi i na pragu da okončate davno započeti projekat.

Toliko ste moćni da ste uvereni da vam niko ništa ne može. Sada je došlo vaših pet minuta po mnogim pitanjima.

Zdravlje- Alergija.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Iskrsavaju emotivni problemi ili vi bar tako doživljavate odnos sa partnerom. Ne želite da se o nečemu otvoreno izjasnite, pa “tvrdite pazar”. Situacija zahteva strpljenje i upornost.

Posao- Pošto ne priznajete poraz, borićete se da u nečemu uspete. Iako se sve odvija sporo, tešite se jer se znaci uspeha već naziru. Popodnevni časovi su povoljni za dogovor sa saradnicima u vezi sa novim poslom.

Zdravlje- Nervoza.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Sklad s partnerom pokušavate da postignete kroz duge razgovore. To uglavnom vodi u svađu. Smučila su vam se ograničenja u ljubavnom životu. Pažnju vam poklanja osoba koju ne volite.

Posao- Naporan rad u kome dolazite do punog izražaja. Sve zamke uspešno rešavate, očaravate poslodavce, koji su to od vas i očekivali, ali i saradnike. Uspeh je neminovan, ali morate se malo pomučiti.

Zdravlje- Sasvim dobro.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Želite da pretresate ljubavne probleme, ali pošto ste “u pravu”, partner će vas iznervirati. Zapitajte se o objektivnosti koju unosite u vezu. Dobijate interesantan poziv za izlazak.

Posao- Lako može da se dogodi da se sa Rakom ili Škorpijom upustite u raspravu oko nekretnina ili oko nekih vaših prava. Predstoji mogućnost zaposlenja u velikom preduzeću.

Zdravlje- Stabilno

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav-Sa partnerom ste u fenomenalnim odnosima, tako da vam ništa drugo nije važno. Preplavljeni ste isključivo pozitivnim osećanjima. Od Rakova bežite što dalje, jer će uticati na to da vaši kompleksi dođu do izražaja.

Posao- Ne možete da se pomirite sa trenutnom  poslovnom situacijom. Preterujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike. Prilikom sklapanja poslova budite oprezni jer će neko pokušati da vas prevari.

Zdravlje- Prehlada                                                .     

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Snalažljivo rešavate porodična pitanja, ne želeći nikog da povredite sopstvenim osećanjima. To je vaša mala intima. Maštate o jednom susretu.

Osoba do koje vam je stalo od vas očekuje mnogo više aktivnosti i truda.

Posao- Kad radite, ne umete da stanete. Energično idete napred, ostavljajući za sobom sve koji vas ne razumeju ili ne podržavaju. Znate šta i kako hoćete, i to je dovoljno.

Zdravlje- Obratite pažnju na zdravlje.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Sve odluke donosite glavom. Napokon je razum pobedio. Osećanja su ostala u drugom planu, jer ste shvatili da vam ona samo smetaju. Nemojte se raspravljati sa Blizancima ili Vodolijom, naročito izbegnite ljubomorne scene.

Posao- Na radnom mestu će vam se otvoriti prilika da popravite svoje finansijsko stanje i da se oporavite od prevelikih troškova koje ste imali u poslednje vreme. Biće i onih koji će imati sreće u finansijskim špekulacijama.

Zdravlje- Iscrpljenost.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Planetarni aspekti nagoveštavaju fatalnu ljubav ili razočaranja. Sredine nema.  Porodične osobe postaju strožije prema deci a slobodni počinju na ljubav da gledaju ozbiljnije i mnogo racionalnije.

Posao- Oni koji   rade u visoko obrazovnim ustanovama mogu napraviti značajan korak napred. Veći priliv novca će vam popraviti raspoloženje, ali će vas baciti u razmišljanja o tome kako da ga pametno investirate.

Zdravlje- Imunitet vam je znatno oslabljen.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Ukoliko imate neke romantične ideje, možete ih ostvariti.  Postoji mogućnost da se zbližite sa osobom koja će u vašem životu odigrati važnu ulogu.  Osmislite novu situaciju ili gest koji ce usrećiti voljenu osobu.

Posao- Neko se opasno poigrava sa vama ili se okomio na vas, želeći da vas diskredituje. Ako sačuvate hladnokrvnost i oslonite se na podršku osoba koje vas cene i poštuju izbeći ćete neprijatne situacije.

Zdravlje- Stomačne tegobe.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Ne bi trebalo da propustite šanse koje vam se pružaju u ljubavi, posebno ako se radi o vodenom ili vatrenom znaku. Postoje svi izgledi da se ozbiljno zaljubite, ako to do sada još niste učinili.

Posao- Puni ste ideja u vezi sa novim poslom, ali ste dosta i zbunjeni, jer se dešava nešto u čemu biste rado učestvovali, ali ne znate kako da se postavite. Možda još niste primetili ali finansijska situacija počinje polako da se popravlja.

Zdravlje- Premnogo uživanja šteti zdravlju.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Okrenuti ste ljubavi i lepoti, umetnički raspoloženi i kreativni.  Slobodni će imati sreće u ljubavi ali bi bilo najbolje da svoju voljenu osobu ne dovodite da upozna vašu porodicu, bar za sada.

Posao- Prilično ste iscrpljeni monotonijom, ili stalnim ponavljanjem neke situacije koja kod vas izaziva stres. Neko vas ne ostavlja na miru, stalni ste mu predmet kritike.

Zdravlje- Vreme je da posetite zubara.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Komentari su zatvoreni.