NEDELJNI HOROSKOP 10.06. – 17.06.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Neko do koga vam je stalo nije potpuno iskren.  Bićete suočeni sa nekim problemima u okviru porodice i moraćete dobro da promislite kako da ih rešite. Potražite savet od osobe u koju imate poverenja.

Posao- Neočekivani problemi na poslu će vas izbaciti privremeno iz ravnoteže. Neko od koga to najmanje očekujete dovodi vas u zabludu. Novac se brže troši nego što se zarađuje.  

Zdravlje- Moguća glavobolja uglavnom na nervnoj bazi.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Nezadovoljni ste što ne možete da kontrolišete emocije, potrebne su vam promene. Niste sigurni u svoja osećanja, kao ni u osećanja vašeg partnera. Izbegavajte svađe jer vas one mogu skupo stajati.

Posao- Upotrebite snagu svoje logike da biste ubedili šefa u ono što želite i dobićete obećano radno mesto ili bar šansu da pokažete šta znate. U ovom periodu najbolje prolazite ukoliko nastupate samostalno.

Zdravlje- Prekontrolišite vid.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav-  Pokušavate da kontrolišete partnera na suptilan način. Mogući su nesporazumi. S partnerom se ne razumete najbolje, što može dovesti do stresnih situacija. Inače, u društvu važite za vrlo komunikativnu i šarmantnu osobu.

Posao- Na poslu je prilična tenzija jer neko pokušava da vas predstavi u onom svetlu koje se ne dopada vašim pretpostavljenima. Koncentrišite se na finansijsku situaciju i pokušajte da pronađete načine kako da prevaziđete trenutne probleme.

Zdravlje- Proverite krvni pritisak.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Partner je izuzetno zadovoljan vama, jer ste izgladili neke nesuglasice i harmonija je ponovo zavladala vašim sentimentalnim životom. Lični šarm i diplomatija su presudni.

Posao- Ukoliko doživljavate učestale nesporazume na poslu možda je vreme da tu nešto bitno menjate ili možda potražite novi posao. Oprezno trošite i pronađite alternativni izvor zarade.

Zdravlje- Sasvim dobro.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Puni ste razumevanja za druge što vam oduzima i vreme i nerve jer se trošite na nešto što nije vaš problem. Nesporazumi sa članom porodice vas uznemiravaju. Tajne veze mogu vam ugroziti reputaciju.

Posao- Trebalo bi da rešite pitanje nekretnina što pre ili svojih dugova, da regulišete svoj status na poslu, ma koliko vas to nerviralo. Povoljne vesti u vezi nekog sudskog problema.

Zdravlje- Obratite pažnju na zdravlje.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Moraćete da se odreknete nečega ili da eliminišete situaciju koja vas je na neki način blokirala. Problem sa članom porodice. Ukoliko nastavite da budete sumnjičavi i konfuzni, teško vama.

Posao- U fazi ste donošenja značajne odluke, optimizma i početka novog životnog ciklusa. Bilo bi dobro da napravite dobru kalkulaciju svojih troškova i da se svedete na razumnu meru kada su u pitanju zajednička ulaganja.

Zdravlje- Problemi sa zubima.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Mnoge Vage učvršćuju poziciju. Partner im u potpunosti odgovara, ali toga nisu svesne. Blizanac nije idealno rešenje. Vaši najveći problemi su trenutno u porodici, pa bi bilo dobro da joj posvetite više pažnje.

Posao- Sve se nekako okreće u vašu korist, i vi uz sve manje ličnih napora, a mnogo više uz dobru reputaciju i dobre saradnike postižete ciljeve.  Iskoristićete dobro priliku da nekog ubedite da ste u pravu u vezi sa vašim idejama. Finansijska nagrada stiže kasnije.

Zdravlje- Proverite krvne sudove.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Realniji ste nego inače. Ukoliko je sve obojeno pesimistički znajte da je to samo prolazna faza. Ne kritikujte partnera bespotrebno, samo podržite to što trenutno radi. Romantični put udvoje.

Posao- Nemojte da gubite vreme razmišljajući o riskantnim finansijskim potezima. Na vidiku je povišica ili unapređenje, pretpostavljeni su zadovoljni vašim zalaganjem na poslu.

Zdravlje- Problem sa kičmom.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Odnosi u kući su nepredvidivo konfuzni. Oboje hoćete promene. Izazovna emotivna avantura može da vas dovete u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato drustvo.

Posao- Situacija sa novcem vam nije najstabilnija, što vas čini nervoznim. Nemojte da donosite bitne poslovne odluke. Pravo je vreme da proširite svoje vidike – upišete školu, kurs ili polažete ispite.

Zdravlje- Prijaće vam dijetalna ishrana.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Strasti su vam naglašene, pa ste promenljivog raspoloženja. Morate se dobro kontrolisati jer ćete lako ući u sukobe i to pre svega sa članovima porodice. Moguće su problematične situacije sa starijim članom porodice.

Posao- Uopšte ne shvatate zašto se okolina ponaša prema vama neprijateljski, moguće zato što po svaku cenu želite da sprovedete neke svoje originalne ideje koje malo ko želi da prihvati.

Zdravlje- Čuvajte noge i gležnjeve, moguća slaba cirkulacija.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Opterećeni ste emotivnim problemima. Delujete suviše uznemireno, ali ne možete nekom da namećete svoju volju. Partner ima pravo na slobodan izbor.

Posao- Ulažete mnogo truda da poboljšate svoju materijalnu situaciju. Rezultati trenutno izostaju, ali ćete ubrzo videti da je vredelo biti uporan. Završavate davno započete poslove i stičete finansijsku sigurnost.

Zdravlje- Oprezno sa masnom hranom.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Osećate potrebu za ljubavlju, razumevanjem i za odnosom koji će vas u potpunosti ispuniti. Trebalo bi da manje maštate, a da više živite u sadašnjosti. Vreme je da eliminišete sve što vas sputava u životu kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Posao- Završavate započetu bitku. Pošto ste neke stvari priveli kraju, optimizam nije neosnovan. Puno događaja sa pozitivnim ishodom. Moguća promena radnog mesta.

Zdravlje-Dobro.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Komentari su zatvoreni.