NEDELJNI HOROSKOP 13.05.-20.05.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Strasti su vam izuzetno naglašene, pa ste danas neobično agresivni.  Poboljšajte odnose sa ukućanima, partnerom i prijateljima. Budite spremni da rešite sve dileme na sentimentalnom planu, partner je raspoložen da sarađuje.

Posao- Ako planirate privatan biznis, na pravom ste putu da ostvarite uspeh.

Ukoliko budete razumni i ne budete se opterećivali sporednim stvarima, biće   sve u redu.

Zdravlje-Imate jak odbrambeni mehanizam.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Preosetljivi ste gotovo u svakom pogledu. Pošto to ničemu ne vodi, pokušajte da spasete nerve i smanjite napetost. Prethodni dani su vam bili izuzetno naporni, pa će vam današnja opuštena atmosfera dobro doći.

Posao- Kad radite, nemate vremena da se udubljujete u probleme. Čim ste u praznom hodu, nastupa nezadovoljstvo. Nov posao je pod kontrolom. Dobijate priznanje i pokušavate da proširite saradnju.

Zdravlje-Manje pušite.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Nerviranja i sukobi postaće neminovni ukoliko ne budete popustili. Morate se odlučiti između tolerancije i samoće. Partner zahteva od vas više nego što ste spremni da pružite. Imajte u vidu da se radi o osobi koja je privlačna i drugima.

Posao- Situacija na poslu vas uznemirava. Opterećujete saradnike željom za dominacijom. To najteže podnosi jedna Škorpija. Veoma povoljne vesti od prijatelja. Manji dobitak.

Zdravlje-Prekontrolišite pritisak.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Sa partnerom vas očekuju divni trenuci, iako ne ispunjava neke vaše želje. Dovoljno je da znate da je vaš izbor pravi, poželećete da svoju porodicu uvećate za još jednog člana.

Posao- Što se posla tiče, zarada  vam ide uz pomoć jedne žene. Krajem dana primićete neobičnu vest. Pred vama je odlična prilika za putovanje i verovatnoća da na tom putu sredite probleme koji su do sada bili nerešivi.   

Zdravlje-Veoma ste osetljivi.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Želite da pretresate ljubavne probleme, ali pošto ste “u pravu”, partner će vas iznervirati. Zapitajte se o objektivnosti koju unosite u vezu. Dobijate interesantan poziv za izlazak.

Posao- Lako može da se dogodi da se sa Rakom ili Škorpijom upustite u raspravu oko nekretnina ili oko nekih vaših prava. Predstoji mogućnost zaposlenja u velikom preduzeću.

Zdravlje- Stabilno

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Odnos s partnerom vas danas može potpuno izbaciti iz takta. Morate naučiti da budete hladnokrvniji ako mislite da sačuvate svoje živce.  Ljubavne nesporazume i eventualna emotivna raščišćavanja ostavite za sutra.

Posao- Ukoliko polažete ispit ili treba da dobijete neku satisfakciju, pravi je momenat. Sva vaša energija usmerena je trenutno na posao i promenu statusa. Opasnost se može javiti u vidu tvrdoglavosti i uobraženosti.

Zdravlje-Moguća reuma.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Niko vam ne treba, osećate se depresivno i krajnje iskompleksirano. Tešite se, stanje je prolazno. Partner ne može da pređe preko uvreda. Gde je nestao onaj vaš fatalan pogled kombinovan sa čarobnim osmehom?

Posao- Osećate da ste žrtva nečije zavere, a ne shvatate da je problem u vama.

Morate biti galantniji pri trošenju novca ukoliko želite da ga stalno imate. Reč je o energiji koja zahteva kruženje.

Zdravlje-U dobroj ste formi.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav– Partner vam se danas oseća jako dobro, pa će se to raspoloženje preneti i na vas. Pred vama je lepa prilika i šansa da zajedno otputujete.  Mlađi ukućani imaju prohteve o kojima morate da razmišljate. Spremajte pare za poklone.

Posao- Trenutno vam je do karijere stalo više nego do ljubavi. Ostavljate pomalo neobičan utisak na okolinu. Vidljive rezultate postižete jer funkcionišete pojačanom dozom energije.

Zdravlje-Odmarajte više noge.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav– Ljubav je lajtmotiv nedelje, koji vas pokreće iz učmalosti i tera u akciju. Nije ni čudo pošto se lepo osećate i zračite unutrašnjim šarmom. Planetarni aspekti nagoveštavaju fatalnu ljubav ili razočaranja. Sredine nema.

Posao- Izgleda da vas neko ceni daleko više nego vi sami sebe, i da polaže nade i ulaže u vas. Veći priliv novca će vam popraviti raspoloženje, ali će vas baciti u razmišljanja o tome kako da ga pametno investirate.

Zdravlje-Posetite zubara.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Ako ste u duploj vezi, nemojte se iznenaditi ako vam stigne zahtev o bezuslovnom opredeljivanju. Da li ste razmišljali o tome da u vezu unesete nove momente? Recimo, da partneru pričinite iznenađenje.

Posao- Ne možete da se opustite jer razmišljate o novim poslovima. Organizatorskim sposobnostima i akcijom zasenićete konkurenciju, ako je uopšte imate.

Zdravlje-Morate se psihički rasteretiti.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav Fleksibilnost je i na ovom planu neophodna, posebno ako poslovne probleme donosite u kuću i nemate razumevanja za partnerove zahteve.  Uživajte u ovom danu, neka se on ne svodi na pasivno razmišljanje o sreći i ljubavi.

Posao-  Precenili ste izvesnu situaciju, a i svoje mogućnosti, ali je kasno da se povučete. Treba voditi računa o tome da sve radite legalno i da izbegavate mahinacije. Neka neugodno iskustvo bude opomena.

Zdravlje-Premnogo uživanja šteti zdravlju.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav-  Skloni ste spekulacijama, vođenju ljubavi, uživanjima i umetnosti.  Neki pripadnici znaka doživeće nezaboravne trenutke sa voljenom osobom ili u umetničkom radu, dok će neki patiti. To je život – neko uživa, a neko pati.

Posao- Finansijski dobitak je rezultat dugotrajnog mukotrpnog rada. Iako ste od njega digli ruke, on dolazi. Najbolje se osećate među prijateljima, od kojih ćete danas imati nesebičnu podršku

Zdravlje-Dosta dobro.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.