NEDELJNI HOROSKOP 15.07.-22.07.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav-  Hteli vi to ili ne, očekuju vas neke vesti ili susret sa bivšim partnerom . Partner sa kojim radite ili ste nekada radili, sada se pojavljuje. Svi oni koji osećaju da ta ljubav još uvek nije završena, ne bi trebali da odustaju od svojih namera

Posao- Svi oni koji se bave javnim poslom, mogu očekivati prelepe finansijske preokrete. Nove mogućnosti zarade, kao i vraćanje nekih starih aktivnosti, koje su se dokazale kao najbolje.

Zdravlje-Nervoza  sa povremenim glavoboljama.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Sjajna ostvarenja vas očekuju sa znatno starijim partnerom. To bi mogao biti i vaš budući bračni saputnik . Ako se u prethodne dve do tri nedelje nešto pokrenulo među vama, od sredine nedelje očekujte veće zbližavanje, pa čak i konačno pomirenje

Posao- Budite potpuno svoji i ne dozvolite da na vas utiču tuđa mišljenja. Imali ste dovoljno vremena da o svemu dobro razmislite i prepoznate u čemu se najbolje pronalazite. Kako ste prirodno oprezni, a pri tome najbolje funkcionišete na svoj već proveren način, idite ka svom cilju. .

Zdravlje-Dobro.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Ukoliko ste tokom  vikenda  imali napete odnose sa partnerom, ove nedelje sasvim drugačije doživljavate kompletnu situaciju koja vas je izbacila iz takta. Partner će vam sa više pažnje i nežnosti, objasniti zašto ide na put ili je tokom praznika imao neodložene obaveze, koje nikako nije mogao izbeći.

Posao- Ostavljate jak utisak na saradnike i samim tim dobijate svestranu podršku. Uspeh je pred vama. Nove ideje su i te kako bitne, neka vam zarada bude glavni stimulans. Većina vas je već uspela da dođe do potpune finansijske stabilnosti.

Zdravlje-Otputujte negde,

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav-Neko ko stanuje u blizini vašeg doma, vraća se sa putovanja. Tek vas ovde očekuju lepa iznenađenja. Ako ste bili razdvojeni duže od mesec dana, brzo vraćate stari odnos.

Posao- Svojim prilagođavanjem, nalaženjem kompromisa, štitite svoju finansijsku situaciju. Najbolje vam je postavljeno astrološko polje novca. Ne bi bilo loše da se okrenete ka štednji.

Zdravlje– Alergia.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Ova nedelja vam je naklonjena za poboljšanje odnosa sa partnerom, ali i za nešto sasvim novo. Na javnom mestu, poznanstvo sa Škorpijom koja je starija od vas, prijatno će vas iznenaditi.

Posao-Došli ste u disharmoniju sa samim sobom.Posao vam je potreban ,dok s druge strane osoba koja vam nudi ovaj posao vam ne odgovara ili vas iritira iz vama poznatih razloga

Zdravlje-Problem sa grlom.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Ljubavi koje su pokrenute tokom praznika i to sa osobom koja živi negde daleko, nastavljaju se. Vikend vam donosi pravo iznenađenje i to preko bliskih prijatelja. Uspevate i da se vidite sa tajnim partnerom.

Posao- Ove nedelje dolazite do konkretnih odgovora, šta je potrebno menjati, kako bi poboljšali svoju finansijsku situaciju. Svako udruživanje bi donelo nove mogućnosti. U problemu ste jedino ako niste spremni za rad.

Zdravlje-Posetite zubara.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Ako je partner uzrok ovakvim osećanjima, napadom ništa nećete postići.  Ove nedelje dozvolite da budete izabrani od strane novog partnera, kako bi sve bilo uspešnije i lepše.

Posao-Na poslovnom planu gubite nečiju naklonost i prepušteni ste sebi.  Podrška, ideja ili saradnja sa Škorpijom ili Ribom, u ovom momentu bi vam dobro došla. Vratite i neke stare navike ili poslove.

Zdravlje-Sasvim dobro.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Ova nedelja vam je naklonjena za poboljšanje odnosa sa partnerom, ali i za nešto sasvim novo. Na javnom mestu, poznanstvo sa Škorpijom koja je starija od vas, prijatno će vas iznenaditi .

Posao- Susret sa osobom koja je uspešna u karijeri, a poznajete je još iz detinjstva, pokrenuće neke nove ideje i razmišljanja. Možda dođete do odlične informacije, koja se u nekom smislu odnosi na inostranstvo.

Zdravlje- Potrebno vam je malo više odmora i sna.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav-  Nalazite se u vrlo osetljivom periodu, kada bi moglo doći do svih vidova sukoba i nezadovoljstva. Budite mudri. Okrenite se aktivnostima ili druženjima, koja vam pričinjavaju zadovoljstvo. Ubrzo će vam se vratiti raspoloženje

Posao- Mnogi od vas neće odustati od svojih namera. Ako ste nezadovoljni trenutnim dešavanjima na radnom mestu, nađite i nešto lepo u čitavoj stvari. Dobitak vas očekuje preko voljene osobe, a mnogi od vas imaju i tajnu ušteđevinu.

Zdravlje-Potreban vam je odmor

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Najbolje znate šta vas čini sretnim i šta želite na ljubavnom planu. U tom stilu donosite odluke, nećete pogrešiti. Svakako da su prisutne stare ljubavi, koje bi mogli obnoviti. Samo sada je potrebno da budete mudriji i ne idite direktno ka partneru. Bar za početak ne pokazujte svoje slabosti.

Posao- Kao i uvek, novac vam je veliki stimulans. Nekim manjim korekcijama u poslovnim stavovima, idete ka boljoj finansijskoj situaciji. Vraćaju vam se i neka davna sećanja kada ste mnogo lakše dolazili do novca. Pokušajte da pokenete iste aktivnosti, ali u skladu sa trenutnim okolnostima

Zdravlje-Bez promene.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav-   Budite susretljivi i pozitivni, ali ipak svoji. Tako ćete najlakše doći do svog cilja. Sve ono što bi vas uznemirilo pri drugom susretu sa starom ljubavi, je veliko upozorenje. Bar na kratko se povucite.   Pri izboru novog partnera, slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti

Posao –   Znate kako da postupite u važnim poslovnim dešavanjima. Sve ipak treba da bude u skladu sa zahtevima i očekivanjima od strane vašeg pretpostavljenog. Ova nedelja će biti vrlo uspešna, ukoliko ste već krenuli da radite.

Zdravlje-Prekontrolišite krvnu sliku.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Mogli bi pokrenuti ljubav sa zrelijim, verovatno zauzetim partnerom. U ovom odnosu bi mogli dobiti odličnu podršku na svim poljima života. Zatim je tu neko mlađi, mladolik, ali vrlo strpljiv i taktičan. Budite strpljivi.

Posao–   O svemu dobro razmislite, nema potrebe da donosite zakljucak na osnovu prvog utiska .  Sve ishitrene odluke, ispostaviće se kao pogrešne kroz vreme. Menjajte sebe, ne pokušavajući da menjate ljude oko sebe.

Zdravlje- Popularnost i omiljenost u društvu pozitivno će uticati na vaše raspoloženje i zdravlje.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.