NEDELJNI HOROSKOP 16.04-23.04.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Postojanost u osećanjima i odgovornost prema onim koji od vas zavise su više nego očigledni s vaše strane. Sa partnerom ste u sjajnim odnosima. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova veza.

Posao- Trudite se da se ne nervirate zbog nečega što će vam reći Vodolija ili Devica. Trebalo bi da imate više poverenja u svoje spososnosti i da ih unovčite na najbolji mogući način.

Zdravlje- Bez promene.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Neki Bikovi otkrivaju u stalnom partneru nove erotske potencijale. Sve je u znaku ljubavi. Očekujete vesti iz inostranstva, što se može pretvoriti u vrlo ozbiljan razgovor o zajedničkom životu negde podalje od mesta u kojem živite.

Posao- Nezaposleni Bikovi mogu se nadati zaposlenju, a zaposleni dobroj zaradi. Oni koji pripadaju umetničkom svetu mogli bi postići značajne rezultate. Možete s lakoćom ostvariti neke dogovore koji će vam doneti novac.

Zdravlje-Dobro.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Sa partnerom su moguće nesuglasice izazvane vašim očekivanjima i lažnim nadama. On vas doživljava kao osobu koja ne zna šta hoće. Morate se urazumiti i biti svesni da nije momenat za ljubavna raščišćavanja. Čekajte!

Posao- Situacija se koliko-toliko normalizovala. Intelektualnom stabilnošću i superiornošću okončavate poslove. Izbegavajte poslovna nadmudrivanja ili dokazivanje istine pred saradnicima koji raspolažu sa većim autoritetom.

Zdravlje- Stabilno.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav–Što se ljubavi tiče, svega vam je dosta, pa razmišljate o tome da se na izvesno vreme razdvojite. Sa partnerom ne uspevate da se dogovorite oko bitnih pitanja. Nemojte  da se nervirate, uzroci sukobu može biti trač ili spletke.

Posao- Povedite računa o situaciji na poslu, međuljudskim odnosima i promenama. Okolnosti mogu biti nepovoljne ako ih shvatite površno. Ukoliko primetite da loše funkcionišete unutar kolektiva, distancirajte se od saradnika.

Zdravlje- Vratite se prirodi.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Slobodni Lavovi tragaju za srodnom dušom, intelektualni sklad vam je veoma važan, ali vas nešto sasvim suprotno može privući. Pismo ili susret mogu učiniti ovu nedelju  lepšom nego što ste očekivali. Susret je više nego spontan.

Posao- Uspećete da se dogovorite oko bitnih pitanja, naročito u vezi sa novcem, posebno ako budete nepopustljivi. Sredinom nedelje je moguć veći dobitak, ali ne ulažite novac u nesigurne projekte. Moguć poziv sa suda.

Zdravlje- Mogući problemi u donjem delu kičme.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Akcenat je na emotivnom životu. Tu nastupaju nerviranja, jer na partnera ne možete da se oslonite. Shvatate da vam partner ne pripada u potpunosti i počinjete da razmišljate da li mu se osim vas dopada još neko.

Posao- Predstoji vam značajan društveni uspeh, a ovoga posebno mogu biti svesni svi oni koji su zaposleni u državnoj službi ili se bave privatnim preduzetništvom.

Zdravlje- Jedete previše masnu hranu.                                                   .     

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Emotivno ste još uvek nezadovoljni. Partner vam je u nekom čudnom raspoloženju, što se prenosi i na vas. Naći ćete se razapeti između dve bliske osobe, ne znajući kojoj da se priklonite.

Posao- Jedno obećanje od osobe koja vam je značajna za vaš dalji ugled u društvu, deluje vam nerealno ili nejasno. Sve okolnosti vam nisu poznate, pa ste skloni da budete sumnjičavi.

Zdravlje- Prilično dobro.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Sa partnerom su moguće nesuglasice izazvane vašim očekivanjima i lažnim nadama. Trebalo bi da se postavite odlučnije i zrelije, jer u vašem životu nastupa period pun obaveza, naročito kada je u pitanju  porodica i vaši najbliži.

Posao- Traju nevolje: osim što ste u ratu sa šefovima, sada ni s decom i mlađim kolegama takođe  neće biti ni minimalnog razumevanja. Morate da se pomirite sa nečim što vam ne odgovara  ili ćete morati da smanjite izdatke.

Zdravlje- Glavobolja može biti posledica neumerenosti

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Raspoloženi ste za ljubav, pa je jedino neophodno da verujete u svoj izbor i kvalitet veze kako vas susret sa nekadašnjom ljubavlju ne bi previše uzdrmao. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam nova ljubavna romansa.

Posao- Pokušavate da saznate kakve su namere jedne osobe prema vama, s obzirom na to da pravite nekakve planove u vezi sa mogućom zajedničkom saradnjom, ali ne biste voleli da ispadnete pri tom naivni.

Zdravlje- Veoma ste osetljivi.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Subjektivni ste u odnosu na partnera – to je očigledno.  Savetuje se fleksibilniji odnos prema partneru i ukućanima, jer ih neprestano opterećujete svojim pritiscima. Ne budite tvrdoglavi.

Posao-Do uspeha dolazite isključivo kroz saradnju, pa ako želite da ona bude dobra, morate izbaciti svoje otrovne žaoke iz igre. Bliski rođaci vam se nalaze pri ruci u vezi sa rešavanjem važnih problema.

Zdravlje- Izbegavajte veće fizičke napore.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Odnos s partnerom vam je bolji nego obično. Strasna ljubav se polako rasplamsava, što vašem životu daje novu dimenziju. Vrlo pozitivno gledate na stvari i skloni ste svakoj vrsti zabave.

Posao- Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje situacije koje prevazilaze vaše profesionalno iskustvo. Period pred vama je idealan za učenje i okončavanje započetih poslova.

Zdravlje- Čuvajte grlo od infekcija.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Osećate se priteranim u ćorsokak kada je emotivni život u pitanju. Možete se nekontroloisano vezati za novu simpatiju i po ko zna koji put zadati problem sebi i bližoj okolini.

Posao- Tvrdoglavost i inat vas neće odvesti nikuda, radite samo ono za šta imate moralno opravdanje, ne da po svaku cenu budete drugačiji od gomile.

Zdravlje- Posvetite se sopstvenom telu.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.