NEDELJNI HOROSKOP 17.06.-24.06.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Morate biti blaži i iskreniji, pre svega prema sebi da biste mogli razumeti partnera. Većina vas poželeće uvećanje porodice. Za vas koji već imate decu, savet je da pokušate da ih sagledate realno.

Posao- Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Spremni ste na rizik, to nije daleko od vaših životnih principa, dajete sve samo u situaciji u kojoj to isto očekujete zauzvrat.

Zdravlje- Glavobolja.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Svesni ste da se partner  veoma mnogo razlikuje od vas, ali ne znate kako da nađete rešenje. Oslušnite, mozda ćete shvatiti gde je problem. Slobodni  bi mogli doživeti fatalno poznanstvo na kraćem putu.

Posao- Budite oprezni kad je posao u pitanju, neko hoće da vas prevari. Pazite šta potpisujete. To što trenutno niste okruženi istomišljenicima ne treba preterano da vas brine, dovoljno je da vas podržava jedna osoba u koju verujete.

Zdravlje- Jedete previše masnu hranu.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Voljena osoba ignoriše vaše ideje i pokušava da vas navede na svoje planove. Ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima. Ma koliko da se trudite ustanovićete da je svako okrenut na svoju stranu.

Posao- Ne uspevate da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Ne budite previše razmetljivi, već na vreme zatražite nečiju pomoć. Iskoristite ovu nedelju za stabilizaciju svog budžeta, sve će vam ići od ruke.

Zdravlje- Odmarajte više noge.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Sami doprinosite problemima na ljubavnom planu i vreme je da se izvinite partneru. Ljubomora  izvire iz svake vaše pore, uzdržite se od preterivanja i dopustite partneru da vas malo poželi i sam inicira susret.

Posao Posao zahteva pojačanu komunikaciju, što vam neće teško pasti. U dobroj ste formi i na pragu da okončate davno započeti projekat. Odlučni ste i brzi u onome čega se prihvatite.

Zdravlje -Dobro.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav – Ako vam se dopada neko sa posla, verovatno ste prilično nesigurni i ne pokazujete koliko ste zainteresovani. Nema razloga za takvo ponašanje.

Neki od vas ovih dana pokušavaju da ozakone vezu.

Posao- Trenutno ste okupirani finansijama koje kasne. Pošto se radi o već zarađenom novcu, budite strpljivi jer ćete ga sigurno dobiti. Prilično ste hiroviti pa je potrebno dosta samokontrole.

Zdravlje- Mogući su problemi sa srcem, kičmom, štitnom žlezdom.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Emotivno ste osetljivi i otvoreni za tuđe uticaje.  Ako ste slobodni i zaljubljeni u neki vatreni znak, verovatno se sjajno provodite. Vašoj nemirnoj prirodi prija njihova veselost i neposrednost.

Posao- Ne želite da pravite velike poslovne planove, dok god ne rešite, neke   vrlo bitne probleme u vezi sa domom, stambenim prostorom ili pitanjem nekretnina. Manji novčani dobitak je izvestan.

Zdravlje-Bez promene.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Teško vam polazi za rukom da pomirite svoj porodični život i poslovne aktivnosti. Budite nežni sa partnerom. Možete pomoći svom partneru u poslu svojim vezama ili korisnim savetima. Biće vam zahvalan.

Posao- Pomalo ste nervozni, ali ipak ćete zabeležiti poslovni uspeh. Siguran finansijski dobitak. Nemojte slušati savete prijatelja, ma koliko im verovali. Neke okolnosti nisu sasvim jasne i nisu vam poznate.

Zdravlje-Česte promene raspoloženja.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Pred vama je nedelja izuzetno ispunjena društvenim aktivnostima. Skloni ste flertu. Pojačan senzibilitet, sentimentalnost i spremnost da pređete preko mnogih stvari čini vas vrlo poželjnim u odnosu na suprotan pol.

Posao Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Ali, do vas dopiru neodređeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje i pogrešnu odluku.

Zdravlje- Glavobolja.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Mogli biste malo da stišate svoje strasti, jer vas isuviše lako obuzima ljutnja. Osećaj da partner nije do kraja iskren prema vama prati vas već neko vreme. U nedelju biste mogli da imate ozbiljan razgovor o tome.

Posao- Propust koji ste ranije napravili, sada vas košta mnogo više. Okončajte taj problem, krajnje je vreme. Intelektualno ste sve angažovaniji. Oni koji uče i pišu neke radove potpuno će se predati tome.

Zdravlje – Osetljivi ste na promenu vremena.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Mnogo buke ni oko čega. Novonastali događaji podižu prašinu, ali ćete, kad se ona slegne, konstatovati da ste se uzalud nervirali i zlopatili. Biće vam jedino krivo što vam partner ne veruje.

Posao- Pojedini od vas biće suočeni sa važnim pitanjima vezanim za nekretnine, preseljenje i na tom planu se za komplikacije treba pripremiti. U izgledu je poslovno putovanje i napredovanje uprkos svim izazovima.     

Zdravlje- Pijte što više tečnosti.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Imate prilike da se vidite sa nekim ko vam je izuzetno drag, ali vi svojom nervozom možete da upropastite taj susret. Slobodni pripadnici, a takvi su retki, preko prijateljstva će ući u ljubavni odnos.

Posao- Spremate se za put ili poslovni poduhvat koji će iziskivati od vas mnogo energije i strpljenja. Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice nego sto zaslužujete.

Zdravlje-Dobro.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Nemate jasnu predstavu o tome šta partner očekuje od vas, jer se često ponaša uzdržano. Tražite da se izjasni. Slobodne Ribe očekuje neki sudbinski preokret, propustićete ga ako vas obuzmu melanholična raspoloženja.

Posao- Novi nesporazumi stvaraju napetu atmosferu u vašem okruženju.

Vi ste pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji savet, ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Manji novčani dobitak.

Zdravlje-Melanholija.                                                  

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.