NEDELJNI HOROSKOP 19.08.-26.08.2018.

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Odnos sa partnerom će biti naglašen. Trudićete se da međusobno udovoljite jedno drugom.  Pred vama je mogućnost izbora.Svaki drugi znak bi se ovome radovao,ali za vas je biranje najteži posao na svetu.Odlučite se.

Posao-Ne žurite sa odgovorom na poslovnu ponudu.Možda će se pojaviti neki novi  momenti koji mogu da promene vašu odluku. Iznenadni finansijski dobitak.

Zdravlje-Za vas je važno da u svojoj ishrani redovno koristite vitamin E .

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav-Promenljivog ste raspolozenja.Nemojte ići protiv sebe, samo zato što se od vas očekuje odredjen model ponašanja. Mnogi žele da budu sa vama. Imate puno kontakta sa osobama koje treba dobro da odmerite i proverite.

Posao-Započinjete neki posao i nema potrebe da se obeshrabrujete na početku.Bitno je da istrajete,jer su teškoće prolaznog karaktera. Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu.

Zdravlje-Umorni ste,radite puno.Izbegavajte ishranu bogatu masnoćama.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav– Sve vam ide od ruke. Nije fer,ako ste u stalnoj vezi,da svrljate okolo. Moguća je nova romansa. Ko zna, možda vam je to životna prilika, jer Škorpion vam je suđen.

Posao–   Poslovni partneri vam veruju ,sef je zadovoljan.Novac stize.Uživajte. Ukoliko imate mogućnosti da putujete, ne časite ni časa, krenite odmah.Kraći put je izvestan i preporčljiv.

Zdravlje-Dobro.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav-Puni ste nade,veselosti ,spremni na ljubavnu igru. Vrlo ste šarmantni suprotnom polu i skloni ste flertu. Odnos s partnerom vam je strastven, ali ne i skladan.

Posao– Veoma ste osetljivi na tuđe kritike i to vas danas čini prilično nestabilnim. Pratite dogadjaje na poslu,jer mozete dobiti ideju da i vi nešto promenite.Teško pristajete na promene,a one su u ovom momentu preko potrebne.

Zdravlje– Problem sa kožom  koji vam se  već nekoliko puta ponavlja,rešite pravilnom ishranom.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav– Ljubavni život vam je nestabilan, ali možda je ovoga puta odgovornost za to na vama. Pokušajte da budete malo tolerantniji Na ljubavnom planu, zanimljiv susret sa osobom iz bliske prošlosti.

Posao-Uhvatila vas je manija trosenja.Mislite o tome na vreme,dok još nije kasno. Uspeh i zadovoljstvo u ljubavi. Odnosi s prijateljima vam nisu najharmoničniji i verovatno ćete ući u nepotrebne svađe.

Zdravlje-Dobro.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav-Vraćate se u prošlost bez ikakve potrebe i time kvarite raspoloženje i sebi i partneru .  Situacija u vašem domu može da vas učini svesnima do koje mere štitite, brinete i branite svoju decu i ukućane.

Posao-Nervozni ste.Čekate da vam isplate novac koji ste posteno zaradili,a on nikako da legne na vaš račun. Nemojte se zavaravati, da je istina sve sto čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh.

Zdravlje-Samo ste umorni.                               

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav– U ljubavi ste izuzetno nepredvidljivi i nestabilni. Potreban vam je jedan dobar odmor Na momenat vam se čini da tenzija popusta.Pomirite se sa situacijom da morate upotrebiti strpljenje,da bi neke stvari došle na svoje mesto.

Posao-Ne računajte ovih dana na pomoć koju je olako obećao jedan Jarac. Jedna ženska osoba može vam rešiti neku dilemu u vezi s karijerom. Svojim uticajem, nastupom i vezama može vam učiniti veliku uslugu

Zdravlje-Dobro.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

LjubavProblemi u ljubavi proizilaze iz vaših nerealnih i pomalo idealizovanih očekivanja. Potrudite se da budete realni i sve očekujte od sebe.

Dan je idealan za provod, bavljenje umetnošću i uživanje u romantici.

Posao– Ako juče niste ušli u svađu sa nekim na poslu, danas sigurno hoćete. Sa distance sagledavate stvari koje su izmakle kontroli.Opustite se i sagledajte sopstvene greske.

Zdravlje-Ponekad se izolujte od ljudi,slusajte opustajucu muziku,meditirajte,budite sami sa sobom.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav-Vaše promenljivo raspoloženje nija nova stvar.Oscilacije su velike,što se odražava na vezu i psihicko zdravlje. Zabrinjavaju vas partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Morate da prihvatite emotivnu poziciju koju vam neko nameće.

Posao– Vaša nervoza vam danas može napraviti probleme na poslu. Ipak, finansijska situacija vam se popravlja. Padate u stanja beznadja,čekajuci okončanje sudskog procesa .Potražite pomoć prijatelja.

Zdravlje-Bez promena.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav– Razmislite o pomirenju sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Strpljenje će biti nagradjeno,sačekali ste da partner izadje iz sopstvene krize.

Posao-Svesni sopstvenih kvaliteta pokazujete okolini šta možete.Saradnici vam odaju priznanje. Osećate veliku potrebu da se odmorite od uobičajene aktivnosti.

Zdravlje-Poželjno je koristiti preparate koji jačaju imunitet.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav– Danas ste nervozni i bez razloga zabrinuti. Izgleda da je vaš problem vezan za nezadovoljstvo u ljubavi. Pokušajte da bez potrebe ne napadate okolinu.Niko nije kriv za to što vam se dogadja,kriva je vaša loša pocena.

Posao– Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima!  Ukoliko morate da saradjujete sa Devicom,držite se na distanci .

Zdravlje-Glavobolja.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav-Vasim mukama i sumnjama dosao je kraj.Partner se ponasa drugacije kao da je poverovao u vasu ljubav i zrtve  koje ste podneli zbog njega.Zaslužili ste ljubav koju dobijate od   voljene osobe.

Posao–Imate potrebu da se istaknete u javnosti i uskoro ćete za to dobiti pravu priliku. Vest o novcu na koji ste  čekali dugo unela je nadu da je novčanim  brigama došao kraj

Zdravlje-Alergija.

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.