NEDELJNI HOROSKOP 21.05-28.05.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav—Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da vas razdvajaju nečije predrasude ili uticaj.  Još koliko pre neki dan ste se osećali odlično s voljenom osobom, dok ste danas već nezadovoljni. Zapostavili ste partnera pa odvojite više vremena za njegove potrebe.

Posao-  Inspirisani ste novim idejama i to želite da podelite sa drugima. Dobijate neočekivano veći finansijski priliv. Ako imate nekih problema sa dokumentima ili zakonom, teško ćete to u ovom periodu regulisati.

Zdravlje- Imunitet vam je u padu.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Skloni ste prevelikom maštanju. Partner vam je dosta napet, pa ne uspevate da napravite najbolju komunikaciju. Ipak, lako je moguća tajna veza, flert ili samo platonska ljubav.

Posao- Ovo nije najpovoljniji period za promenu posla. Vodite računa da svojim ponašanjem ne doprinesete gubitku saradnika ali i nekih prijatelja. Kraći poslovni put će biti uspešan.

Zdravlje- Moguće su pojačane hronične tegobe.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Emotivno se ne osećate najsjajnije, pa je bolje da se danas i ne upuštate u situacije u kojima su potrebne emocije. Sa partnerom su moguće nesuglasice izazvane vašim očekivanjima i lažnim nadama.

Posao- Ovo je period u kome izazov mogu biti nesigurni poslovi. Najpovoljnije je raditi sa nekretninama. Izbegavajte javne rasprave, poslovna nadmudrivanja ili dokazivanje istine pred saradnicima koji raspolažu sa većim autoritetom.

Zdravlje- Više vremena provodite na vazduhu.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Bićete u prilici da rešite jedan važan porodični problem, ipak, pazite kako reagujete u provokativnim situacijama. Ovo je posebno važno ako živite u zajednici sa roditeljima.

Posao- Pažnja vam je zaoukupljena materijalnim planom i sticanjem novca.  Jako ste nemirni i napeti. Odlaganje ili zastoji vam smetaju, pa ste skloni da   promenite planove i da odustanete od nečega što ste do sada gradili.

Zdravlje- Prijaće vam više sna. Moguća je hipertenzija i bolovi u kičmi.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Iako ste prilično otvoreni za ljubav, ne ide vam baš najbolje. Na pomolu je nesporazum s voljenom osobom.Više vremena posvetite partneru i potrudite se da svoj emotivni život dovedete u neki red.

Posao- Na poslu ste uspešni, ali mnogo aktivnosti vas polako iscrpljuje. U svakom slučaju imate siguran dobitak. Vaše želje i planovi se teško, i sa odlaganjem ostvaruju i to vas povremeno onespokojava i donosi loša raspoloženja.

Zdravlje- Započnite dijetu, izbegavajte alkohol, u ovom periodu vam nimalo ne prija.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Odnos s partnerom je ceo dan ispunjavajući, pa ste izuzetno srećni. Fantastično se osećate. Svojim šarmom privlačite voljenu osobu. Ukoliko ona ne postoji, krećite se što više – upoznaćete je!

Posao- Obuzeti ste razmišljanjem o nekakvoj promeni. Iako vam poslovi trenutno dobro idu, osećate da bi bilo dobro da se tu nešto izmeni. Trudite se da uložite novac u neki posao koji bi vam se isplatio na duži rok.

Zdravlje- Odmorite se.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Pomalo ste bezvoljni i rasejani, mada je pred vama renesansni period, što bi moglo značiti da vaša veza više nije u krizi. Nemojte voditi teške i ozbiljne razgovore jer ćete biti povređeni. Budite posebno pažljivi s partnerom.

Posao- Na poslu ste u fazi napredovanja. Uskoro ćete imati povoljne rezultate svog rada. Proverite stanje finansija, naročito ako ste na bilo koji način u poslu odgovorni za novac.

Zdravlje- Prekontrolišite holesterol.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Porodično-emotivna situacija vam je uglavnom veoma stabilna. Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.

Posao- Traju nevolje: osim što ste u ratu sa šefovima, sada ni s decom i mlađim kolegama takođe neće biti ni minimalnog razumevanja. Budite oprezni sa saradnicima i zaboravite na vaše igre, jer će biti kontraproduktivne.

Zdravlje- Mogući problemi sa grlom, kašalj.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Jedna ljubavna avantura može učiniti da se osećate puni života i radosti, što vam se odavno nije desilo. Negujte svoje emocije jer ste skloni svađi sa ukućanima i sa decom.

Posao- Vodićete poverljive razgovore sa prijateljem, koji će vam dati dobar savet u vezi sa nekretninama, ili u vezi sa rešavanjem stambenog problema.   Brza i laka zarada mogla bi vam doneti probleme, čuvajte se da ne izgubite tuđe poverenje.

Zdravlje- Probavne smetnje, povremena vrtoglavica uslovljena slabom cirkulacijom.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav– Što se tiče situacije u ljubavi, stvari bi vam bolje išle kada biste se malo opustili. Naći ćete se licem u lice sa svim svojim propustima, nije poželjno donositi bitne odluke u ovom periodu niti u afektu razrešavati situaciju.

Posao- Neusredsređeni ste i nemirni, posebno ako se bavite poslom koji podrazumeva neku tajnost ili zakonsku i finansijsku špekulaciju. Pošto važite za pametnu i praktičnu osobu, okrenite ste događajima koji mogu u povoljnom smislu da izmene vaš život.

Zdravlje- Manji problemi sa kičmom.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Nećete imati mnogo vremena da se bavite svojim ljubavnim životom, nervoza jednog člana porodice preneće se i na vas. Stalna sklonost za promenom partnera može vas dovesti u situaciju da na kraju ni sami ne znate šta hoćete.

Posao- Nerviraju vas priče na poslu jer imate utisak da neko namerno širi tračeve da bi izazvao kod vas zebnju ili osećaj neizvesnosti. Obnavljanje saradnje sa starim prijateljem ili bivšim poslovnim saradnikom odvija se usporeno.

Zdravlje- Problem sa grlom i glasnim žicama.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Veoma ste bliski s voljenom osobom, i to vam može pomoći da prebrodite stanje nestabilnosti u kome se nalazite poslednjih dana. Slobodne Ribe biće u velikoj dilemi, biće novih udvaranja, ali i kolebanja oko izbora.

Posao- Na radnom mestu imate šanse za  napredak ukoliko se ne osvrćete na konzervativne i zastarele metode rada i ljude koji strahuju od promena. Aktivnost je prisutna u poslovima koji zahtevaju putovanja i komunikaciju.

Zdravlje- Prijaće vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.