NEDELJNI HOROSKOP 22.07.-29.07.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- U odnosu sa partnerom konačno postižete sklad, zahvaljujući, pre svega, obostranim ustupcima. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Pratiće vas dilema da li želite da zadovoljite svoje strasti ili emocije.

Posao- Nude vam se novi poslovi i zarada, pod uslovom da niste duboko zagazili u godine. I ako jeste, to vam ni najmanje ne smeta. Budite oprezni kad je novac u pitanju. Neko pokušava da vam podvali.

Zdravlje-U formi ste.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Zbog novih događaja u privatnom životu uz vas trpi i voljena osoba. Saznanje da ste doneli pogrešnu odluku često je bolno, što ne znači da treba da padnete u depresiju. Srećan ishod je na vidiku.

Posao- Sa nekim vodite prepisku, bilo privatnu bilo sudsku. Poželjno je obratiti pažnju na to šta potpisujete i čuvati dokumente. Ne sekirajte se zbog gluposti. Ušli ste u odličan period za učenje i završavanje poslova, pa se tome i posvetite.

Zdravlje-Dobro.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Ukoliko ste tokom  vikenda  imali napete odnose sa partnerom, ove nedelje sasvim drugačije doživljavate kompletnu situaciju koja vas je izbacila iz takta. Partner će vam sa više pažnje i nežnosti, objasniti zašto ide na put ili je tokom praznika imao neodložene obaveze, koje nikako nije mogao izbeći.

Posao- Ostavljate jak utisak na saradnike i samim tim dobijate svestranu podršku. Uspeh je pred vama. Nove ideje su i te kako bitne, neka vam zarada bude glavni stimulans. Većina vas je već uspela da dođe do potpune finansijske stabilnosti.

Zdravlje-Otputujte negde,

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav– Sami ne možete, a u društvu loše funkcionišete. Partneru smeta vaš specifičan način razmišljanja, koji na prvi pogled deluje iritirajuće.  U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost.

Posao-  Zapaženi ste u poslovnim krugovima, što vam daje šansu da napredujete

Čuvajte se skandala koje vam pravi konkurencija u cilju da vas omalovaži. Ne primajte ih k srcu.

Zdravlje-Izbegavajte alkohol, smanjite cigarete

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono sto želite, ali to vam ne pričinjava neko posebno emotivno zadovoljstvo. Mogući su sukobi sa familijom. Ništa alarmantno jer ste vi okrenuti interesantnijim stvarima.

Posao- Danas ćete osećati unutrašnju stabilnost više nego obično. Mogućnost odlaska na kraći put. Narednih dana obraćate pažnju na konkretne činjenice. Iskoristite navalu organizatorskih sposobnosti na najbolji način.

Zdravlje-Bez promene.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Ovo je vaš srećan dan. Delujete jako zaljubljeno ili ćete imati priliku za tako nešto. U svakom slučaju, danas vas očekuju veoma lepi trenuci s voljenom osobom. Ljubavne mogućnosti i nemogućnosti će se smenjivati, ali vi nemojte odustajati. Jednostavno, upornost je u vašoj prirodi.

Posao- Obrazovanje će vam pomoći da napredujete u karijeri, ali od pomoći će vam biti i neko od saradnika ko vas pamti kao odličnog radnika. Vaše finansijsko stanje danas se konačno popravlja.

Zdravlje-Problemi sa disajnim organima.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Ljubavni odnos prolazi kroz kratkotrajnu napetu i pomalo kriznu fazu. Nemojte zapostaviti  voljenu osobu, i pored obaveza kojima ste zatrpani.

Svađe sa partnerom postale su sve učestalije. Zapitajte se da li ste preterali sa svojim zahtevima i sitničavošću.

Posao- Danas ćete osećati unutrašnju stabilnost više nego obično. Trenutno planirate kupovinu. Nešto što vam je potrebno i o čemu dugo razmišljate – pokazalo se kao povoljno. I kredit dolazi u obzir.

Zdravlje-Dobro.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Period nesporazuma sa partnerom postao je prošlost. Ali partner se suviše oslanja na vašu dobru volju, što vas dodatno opterećuje. Neće dugo trajati ovo njegovo nepoverenje da ste prevazišli krizu, potrebno je strpljenje.

Posao- Treba se čuvati intriga i zakulisnih radnji, i to ne samo na planu posla već i na planu privatnog života. Umesto ogovaranja, okrenite se profesiji. Sledeće nedelje manji dobitak.

Zdravlje-Probavne smetnje.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Atmosfera u domu je pomalo nejasna i napeta. Neke okolnosti će se menjati. Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled. Partner ima zamerku na vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na poruku koja se krije izmedju redova.

Posao- Ušli ste u povoljan period za trgovanje nekretninama. Ukoliko ste razmišljali o tome, pravi je čas da se aktivirate. Iskoristite povoljne prilike da ugovorite neke poslove, koji bi mogli da vam donesu kratkotrajne ali periodične prihode.

 Zdravlje-Prekontrolišite bubrege.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Pošto ste umislili da ste nezadovoljni svojim emotivnim životom, maštaćete kako da prevarite partnera. To, na sreću, najverovatnije nećete učiniti, jer ste osoba koja drži do moralnih vrednosti. Potrebno je da pomirite svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred bliskom osobom.

Posao- Morate da rešavate ozbiljne poslovne zadatke, ukoliko želite da uspete. Oslonite se pre svega na sopstvene snage, jer vam saradnici mogu samo otežati posao.  Potreba za sigurnošću materijalne prirode trenutno je naglašena.

Zdravlje-Stabilno.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Mnoge usamljene Vodolije napokon će shvatiti prednost života u bračnoj zajednici. Ako upravo ovih dana sklapate brak, šanse da on uspe veoma su velike. Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbudjenja.

Posao- Okrećete se povoljnijoj poslovnoj ponudi u želji da vaši kvaliteti budu adekvatno nagrađeni. U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Ipak, to

ne znači da se do poslovno-finansijskog uspeha stiže na lak ili jednostavan način.

 Zdravlje-Posetite zubara.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Osećate veliku potrebu za partnerom. Odnos vam je romantičan i emotivno ste zadovoljni. Moguće je da ćete uskoro zajedno otići na putovanje.

Preplavljeni ste pozitivnim osećanjima, spremni na avanture. Ako ste u braku, nije baš momenat za švrljanje.

Posao- Dan nije bas sjajan. Mudar savet bi bio-ne činite ništa na silu, ni brzopleto. Period je povoljan za one koji se bave pravima, filozofijom ili proučavajustrane jezike. U ovim oblastima postići ćete uz minimum napora maksimalne rezultate.

 Zdravlje-Ne propuštajte obroke.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.