NEDELJNI HOROSKOP 24.06.-01.07.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Neko iz vaše prošlosti uzdrmao je vaš svakodnevni ritam. Preokupirani ste rešavanjem neke misteriozne situacije. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja.

Posao- Sukob na radnom mestu. Probleme sagledavate subjektivno. Finansijski dobitak većih razmera popravlja vam raspoloženje. Pitanje je koliko će vas to dugo držati. Ovan pokušava da vas šarmira.

Zdravlje- Brz životni tempo vam prija.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Nova ljubav ili nov pristup staroj. Postoji mogućnost tajne avanture na kraćem putu ili sa osobom sa kojom će vas upoznati bliski rođak. Promene u odnosu sa partnerom su evidentne. Želite više slobode.

Posao- Nov posao mnogo obećava, pa ste s razlogom optimista. Povoljne okolnosti će ga ubrzati, tako da se morate ponašati shodno prilikama zrelo i odmereno. Komunikacija sa saradnicima je otežana, jednostrana.
Zdravlje- Odlično.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav-Odnosi sa partnerom značajno se popravljaju. Postali ste pravi drugari, pa se kvalitet veze popeo na viši nivo. Povećana odgovornost u vezi sa starijim članom porodice menja vam ustaljeni svakodnevni ritam.

Posao- Evidentna bezrazložna nerviranja i maksimalno trošenje snage na sitnice. Uskoro je moguć odlazak na duži put, koji u pojedinim slučajevima podrazumeva odlazak cele porodice.

Zdravlje- Uglavnom dobro.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Izazovna emotivna avantura može da vas dovete u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato drustvo. Ako pokušate da gradite vezu na iskrenosti, pogrešićete. Poželjna je mala doza lukavosti.

Posao- Ukoliko niste uspešni, sami ste krivi. Narednih dana treba očekivati prosperitet. Budite oprezniji. Trudite se da se ne vezujete previše bilo kakvim ograničavajućim savezima.

Zdravlje- Proverite krvnu sliku.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Nesuglasice su plod mašte. Samo gubite vreme i snagu obraćajući pažnju na sekundarne stvari. Suštinu zanemarujete. Izbegavajte ozbiljne razgovore sa partnerom jer vas lako mogu odvesti u svađu.

Posao- Mala nepažnja prouzrokovala je velike posledice, i to materijalne prirode. Pošto iznad svega volite novac, gubitak ste teško podneli. Uskoro ćete rešiti problem. Naoružajte se samopouzdanjem jer su iznenađenja moguća.

Zdravlje- Proverite vid.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Mnogo ste nervozni. Izgleda da vas ovog puta najviše brine situacija u porodici. Odnos s partnerom se polako popravlja. Potrudite se da razumete partnera. Izuzetno je nervozan ovih dana i treba mu vaša podrška.

Posao- Loši finansijski potezi su u nekim slučajevima izvesni, kao i mogućnost da izgubite veću novčanu sumu. Kontrolišite revnosno svoje troškove da ne biste zapali u dug. Ne rizikujte i ne špekulišite novcem.

Zdravlje- Bavite se sportom.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- U vezi sledi intenzivan zanimljiv period, bićete puni energije da uspostavite pravi kontakt, razmenite nežnosti. Ne odbacujte ovo što vam se dešava, na pravom ste putu da vam se desi ljubav.

Posao- Finansijski problemi biće na tapetu. Mučiće vas neke nepravde i zloupotrebe, možda ćete razmišljati i o zaradi uz priličan rizik. Nekom od autoriteta ne dopada se vaša iznenadna popularnost.

Zdravlje- Vaš organizam alarmira,treba mu odmor.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Nemate takta u odnosima s partnerom jer ne možete da shvatite njegovo iznenadno zahlađenje. Maštate o nečem idealnom, možda ste to već pronašli mada vam neka komplikovana situacija može ubrzo zasmetati.

Posao- Bilo bi dobro da izbegavate podizanje pozajmica i budite oprezni u finansijskim transakcijama, jer bi moglo doći do neočekivanih teškoća, posebno ako se budete služili špekulacijama i mahinacijama.

Zdravlje- Povećan pritisak.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Niste zadovoljni postojećim stanjem u odnosu sa partnerom. Koliko ste pre nekoliko nedelja bili sretni u ljubavi, toliko se sada osećate depresivno zbog odnosa s voljenom osobom. Danas ni razgovori ne pomažu.

Posao- Inostranstvo je za vas poseban izazov. Vrlo ste ambiciozni i imate jasan plan kako da što pre ostvarite cilj. Dobici su izvesni od privatnog posla, raznih sponzorstava, kredita ili donacija.

Zdravlje- Problemi sa vidom.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- U centru ste pažnje. Ako nemate partnera, moguće je poznanstvo sa komunikativnom i romantičnom osobom. Slobodne pripadnice neće biti usamljene, analize svojih i tuđih postupaka, traženje grešaka treba odložiti.

Posao- Izbegavajte na svaki način angažovanje oko više poslova, dogovore definišite pismeno. Rizik je to, moglo bi doneti nepotrebne komplikacije. Da biste postigli željenu efikasnost, oslonite se na intuiciju.

Zdravlje- Vratite se prirodi.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav – Neko već intenzivno misli na vas, a da je to tako, lako ćete uočiti po njegovom ponašanju. Ako ne planirate potomstvo budite oprezni. Mogući su sukobi sa familijom. Ništa alarmantno.

Posao- Stalno vam se čini da ljudi nisu sa vama dovoljno ljubazni i da vam ne izlaze u susret. Puno radite ali će vam se to na kraju isplatiti. Već danas vas očekuje uspeh na polju finansija.

Zdravlje- Moguće su reumatske tegobe.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Situacija u domu veoma je interesantna i iziskuje vaše angažovanje i prisustvo. Očekuje vas prijatno iznenađenje. Obradovaće vas mlađi članovi porodice. Ako otputujete na duže vreme izvesna je romantična avantura.

Posao- Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima, jer svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Novac vam iznenada dolazi od prijatelja. Dobre vesti vezane za kuću i porodicu.

Zdravlje- Osećate se dobro.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.