NEDELJNI HOROSKOP 26.03-01.04.2018.god.

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Odnos sa partnerom će biti naglašen. Pred vama su radikalne životne promene, pripremite se za sva moguća iznenađenja. Ako ne budete spremni da usaglasite stavove, lako možete ostati sami.

Posao- Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Dobijate glas o mogućoj saradnji. Žena vezana za dalji put nudi vam pomoć.

 Zdravlje- Radujete se proleću i češćem boravku u prirodi.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav-Skloni ste kolebanju pa je duboko preispitivanje neophodno. Plašite se da put koji vas očekuje ne omete razvoj upravo novonastale veze. Ne prija vam bilo kakvo navalentno ponašanje.

 Posao- Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Okrenite se samo jednom poslu i na njega se koncentrišite, biće više rezultata.

 Zdravlje- Nesanica

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Najverovatnije vam se dopada neko sa posla, ako ste žena, moguće vaš šef, koji ima sve kvalitete osim postojanosti. Preterana osetljivost čini vas lakoranjivom osobom. Mogući su nesporazumi s voljenom osobom i ukućanima.

 Posao- Čini vam se da se sve zaverilo protiv vas. Gledajte da budete maksimalno racionalni u poslu, kako biste do kraja iskoristili interesantne mogućnosti i informacije koje ćete imati na raspolaganju.

 Zdravlje- Stabilno.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Imate puno kontakta sa osobama koje treba dobro da odmerite i proverite. Ako ste sami, ovo je sjajan momenat za susrete među kojima neki može biti fatalan, iako baziran samo na strasti i vašoj sklonosti avanturizmu.

Posao- Neodoljivo zadovoljstvo vam pričinjava trošenje novca, mada nije pravi čas za to. Vaši prohtevi rastu pa bi možda nekoliko dana odmora bio pravo rešenje.

 Zdravlje- Glavobolja.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Neobično ste nervozni za svoj znak. Malo se povucite iz aktivnosti dok vas loše raspoloženje ne prođe. Pauza u ljubavi. Na obostrano zadovoljstvo. Sve ide po planu, pazite samo da se ne opustite previše.

Posao- Svoje nerešene probleme u porodici pokušavate da zaboravite kroz aktivnost na poslu. Međutim, to ne ide tako lako. Radite puno na sređivanju materijalne situacije ,ali prave satisfakcije još nema.

Zdravlje-Nervoza.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Zabrinjavaju vas partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Ne dopustite da nervoza dovede u pitanje vašu emotivnu vezu. Škorpija vam stavlja do znanja da bi rado prešla preko nesporazuma.

Posao- Poslovni projekti su vam ambiciozni, ali vi se dobro nosite sa tim. Ukoliko imate mogućnosti da putujete, ne časite ni časa, krenite odmah. Kraći put je izvestan i preporučljiv.

Zdravlje- Bez promene.                                                      .     

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Problemi u ljubavi proizilaze iz vaših nerealnih i pomalo idealizovanih očekivanja. Potrudite se da budete realni i sve očekujte od sebe. Vaša ljubav je na ispitu. Pogledajte dobro i razmislite šta ćete dalje.

Posao- Nije momenat za bavljenje administrativnim pitanjima, niti za potpisivanje bilo kakvog ugovora i papira. Ako juče niste ušli u svađu sa nekim na poslu, danas sigurno hoćete.

Zdravlje- Smanjite slatkiše.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Situacija u vašem domu može da vas učini svesnima do koje mere štitite, brinete i branite svoju decu .Pomirite se sa situacijom da morate upotrebiti strpljenje da bi neke stvari došle na svoje mesto.

Posao- Veoma ste osetljivi na tuđe kritike i to vas danas čini prilično nestabilnim. Očekujete stabilizaciju finansijskog stanja, naročito ako vam je neko obećao novac na koji polažete pravo, ili neku uplatu koja kasni.

Zdravlje- Bez promene.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Vaše promenljivo raspoloženje nija nova stvar.Oscilacije su velike, što se odražava na vezu i psihičko zdravlje. Javlja se želja da se osamite i na miru pretresete probleme koje imate u komunikaciji sa partnerom.

Posao- Neke svoje pristupe poslu treba menjati, ali uz saradnju sa drugima. Priželjkujete odmor, ili neku promenu na poslu, bilo šta samo da se trenutna situacija u kojoj se nalazite promeni.

Zdravlje- Umor.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Strpljenje će biti nagrađeno, sačekali ste da partner izađe iz sopstvene krize. Okupirani ste razmišljanjem o promeni mesta boravka. Partner vam je dobro raspoložen pa vam unosi optimizam.

Posao- Otvaraju vam se odlične poslovne mogućnosti. Uslovi za zaradu su bolji nego obično pa to i iskoristite. Imaćete nekoliko interesantnih mogućnosti, stoga poslušajte svoju intuiciju, pomoći će vam da izaberete najbolje.

Zdravlje- U dobroj ste formi.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Preosetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i smiruje zajedničku tenziju. U ljubavi ste izuzetno nepredvidljivi i nestabilni. Potreban vam je jedan dobar odmor.

Posao- Nemate jasnu predstavu o događajima na poslovnoj sceni. Na poslu je veoma dinamično, ali i interesantno. Prijatno iznenađenje od kolege, kao i bliskih prijatelja.

Zdravlje- Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Potrebno je da se pozabavite u većoj meri svojim porodičnim životom. Trudite se da stabilizujete stanje u porodičnom krugu. Odnosi s prijateljima vam nisu najharmoničniji i verovatno ćete ući u nepotrebne svađe.

Posao- Ovo je vreme u kome je prilagođavanje neophodno. Ne ulazite u nedozvoljene poslovne mahinacije. Radoznali ste više nego što bi trebalo. Čekate da vam se kolega izvini za nepravdu koju vam je nehotice naneo.

Zdravlje- Prijaće vam promena sredine.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.