NEDELJNI HOROSKOP 26.08.-02.09.2018.GOD

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Iscpljuju vas rasprave u porodici.Kada je vaš partner u pitanju, samo ste prividno tolerantni, u stvari ste vrlo posesivni Preosetljivo reagujete na različite sitnice,dok partner stvari posmatra drugačijim očima .

Posao-  Ulazite spremno i opušteno u novi ciklus događanja na polju karijere koji će vam doneti uspeh. U prilici ste da izuzetno brzo zaradite neki novac. Ne biste želeli da vam to promakne, pa ste pomalo napeti.

Zdravlje- Super se osećate.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav- Vrlo ste lepi i privlačni suprotnom polu. Zračite nekom posebnom nežnošću .Romantičnog ste raspoloženja pa bi bilo dobro da pronađete neku srcu dragu osobu s kojom ćete podijeliti ovaj dan.

Posao- Na početku ste nekog perioda koji vas pomalo plaši, jer se nalazite u fazi donošenja odluke u vezi sa vašom daljom karijerom Zatvoreni ste prema okolini i pokušavate da sami svoje ideje sprovedete u delo .

Zdravlje- U dobroj ste formi.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Mislite na osobu sa kojom ste se sreli na javnom mestu ili na poslu i sa kojom imate mnogo toga zajedničkog .Veče je rezervisano za romantične trenutke s voljenom osobom. Dobre vesti iz inostranstva.

Posao- Nekome je vrlo važno da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Imate veliku prednost u odnosu na druge, jer ste smeli i originalni .Imate dosta snage da poslovne obaveze efikasno rešite. Povoljna prilika za zaradu. Ne oklevajte.

Zdravlje- Moguće alergije.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Tajanstveni ste i misteriozni, što vam neće pomoći da se izvučete iz neprilika kada one dođu .Ne ulazite u paralelne veze, jer se situacija može ozbiljno zakomplikovati.

Posao- Imate potrebu da isterujete pravdu. Vaše pobude drugi mogu pogrešno da protumače, posebno ako   radite u velikoj firmi .Svoje verbalne sposobnosti sačuvajte za neka bolja vremena, kada će nekoga interesovati šta imate da kažete

Zdravlje- Pazite na ishranu.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Rasipate energiju na sve strane, i za privatan život gotovo da i ne odvajate dovoljno vremena. Ne umete da dobijete ono što hoćete, jer postupate pogrešno, i previše arogantno. Vi ste znak koji ide iz krajnosti u krajnost.

Posao- Otkrivate različite nepravilnosti u vašem okruženju i pokušavate da ispravite svoje poslovne propuste Moraćete brzo da reagujete. Međutim, pojaviće se veoma interesantne ponude, pa vam se savetuje da iskoristite priliku.

Zdravlje- Vreme je da posetite zubara.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Svoju ljubav preterano strasno izražavate, pa upadate u svađu. Budite malo nežniji i partner će to više da ceni. Pokušajte da odvojite malo vremena za sebe. Odmorite se i obratite pažnju na fizički izgled.

Posao- U ostvarivanju planiranih radnih zadataka mogu vam neočekivano zasmetati neke pravne ili administrativne teškoće. Izbegavajte ishitrene reakcije i budite strpljivi, pa ćete moći relativno lako da ih rešite.

Zdravlje- Imate osetljivu kožu.                               

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- U ljubavi vam se dešavaju neugodnosti.Pošto ste ljubomorni više nego što bi trebalo,a ne pokazujete osećanja,svađe su neminovne. Sitni nagoveštaji da su vam emocije uzvraćene neće vas zadovoljiti.

Posao-Jednu svoju ideju uspešno prezentujete kolegama i nadređenima, za šta dobijate pohvale i dozvolu da je ostvarite u praksi .Popravlja vam se raspoloženje pa ste ponovo ona stara neodoljiva  Vaga.

Zdravlje-  Alergija.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Željno očekujete neku promenu u svom životu.Ne zaboravite da promena često nosi rizik .Moguć je susret sa osobom velikih duhovnih potencijala koja bi vas mogla očarati svojom snagom ličnosti i emotivnim dubinama.

Posao- Događaji vam idu naruku. Stanje apatije je za vama, pa krećete sa novim aktivnostima. Poseban uspeh možete postići ako se bavite nekim vidom pomoći drugim ljudima, kao što je socijalni rad ili rad u zdravstvu.

Zdravlje- Dobro

.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Pažnja vam je uglavnom usmerena na porodicu. Možda to i nije tako loše, jer joj u poslednje vreme nedostajete. Pred slobodnim  pripadnicima  je ispit izdržljivosti i prilagodljivosti. Mnogi žele da budu sa vama.

Posao- Upetljali ste se u različite poslovne situacije i sada tražite dobar izlaz. Vodite računa da sve što radite bude zakonski ispravno i trudite se da budete prisutni na poslu, sva loša događanja se lako mogu odraziti na vaš račun.

Zdravlje- Preporučuje se dijeta

.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav– Razmislite o pomirenju sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Strpljenje će biti nagradjeno,sačekali ste da partner izadje iz sopstvene krize.

Posao-Svesni sopstvenih kvaliteta pokazujete okolini šta možete.Saradnici vam odaju priznanje. Osećate veliku potrebu da se odmorite od uobičajene aktivnosti.

Zdravlje-Poželjno je koristiti preparate koji jačaju imunitet.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav- Ukoliko želite lud i nezaboravan provod, prihvatite poziv za zabavu. Biće ludo i nezaboravno Moguć provod sa starim društvom. Poslušajte savete koje ćete eventualno dobiti od njih.

Posao– Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju vaše poslovne procene. Nije sve onako kako ste očekivali.Telefonski poziv moze sve da promeni.

Zdravlje-Dobro

.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Osoba koju srećete posle dužeg perioda postaće predmet vaših  ljubavnih igrarija.Trebalo bi da se postavite odlučnije i zrelije, jer u vašem životu nastupa period pun obaveza, naročito kada je u pitanju vaša porodica .

Povratite optimizam u vezi sa osobom sa kojom se niste dugo videli i pokušajte da realizujete susret.

Posao- Sva vaša energija usmerena je trenutno na posao i promenu statusa.

Iako poslovi kasne, ipak stižu kada se najmanje nadate.Manji finansijski dobitak popravlja vam raspoloženje. Ukoliko niste u dobrom raspoloženju, okrenite se dogadjajima vezanim za inostranstvo, koji obećavaju povoljan ishod.

Zdravlje-Posetite zubara.

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.