NEDELJNI HOROSKOP 28.05.-04.06.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav -S voljenom osobom imate dobru komunikaciju, iako bi vam prijalo nešto više romantike. Bićete ponosni na svoje dete. Slobodni  pripadnici imaće mnoštvo izazovnih prilika na emotivnom planu.

Posao- Vaše kreativne sposobnosti su u porastu i odlično funkcionišete u obavljanju složenijih radnih zadataka. Novi poslovni aranžmani mogu biti mač sa dve oštrice, razmislite da li da se u njih upuštate.

Zdravlje- U dobroj ste formi.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav Čak ni finansijski uspeh koji danas imate ne može da sakrije vaše emotivno nezadovoljstvo. Ljubavni život vam je dosta buran. Imate potrebu da se raspravljate, što može biti pomalo neprijatno.

Posao-Pojedini od vas biće suočeni sa važnim pitanjima vezanim za nekretnine, preseljenje i na tom planu se za komplikacije treba pripremiti.

Zdravlje-  Prijaće vam kreativan odmor i relaksacija.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav- Tokom čitavog dana mogući su manji porodični problemi, kao i nesuglasice s partnerom. Kao da vas nešto koči da pokažete svoje emocije, u stalnim ste protivrečnim situacijama.

Posao-Potrudite se da razrešite sve nejasnoće i dobro procenite situaciju. Iskoristite splet dobrih okolnosti, intuicija će vam pomoći da izbegnete rizik.

Zdravlje-Nesanica.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Puni ste energije koja veoma privlači suprotni pol. Sreća vam je neobično naklonjena, pa možete probati sa lutrijom. Večeras vam sleduje odlična zabava.

Posao-Opustite se i budite spontani, budite istrajni i uporni. Suštinsko prihvatanje realnosti biće pravi preduslov za događanje na ovom planu.

Zdravlje- Imate jak odbrambeni mehanizam.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav-Vaša veza bi lako mogla biti idealna. Opustite se i više se odmarajte, budite nežni i strpljivi posebno kada su deca u pitanju. Veoma ste atraktivni u društvu, pa vam danas predstoji uspeh u ljubavi.

Posao-Dobro razmislite pre upuštanja u rizične investicije, poštujte zakonska pravila, imajte svakog momenta uvid u svoju finansijsku situaciju.

Zdravlje- Moguća reuma.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav- Vi ste nedodirljivi i nepokolebljivi, čvrsti kao stena. Još uvek ste stub svoje partnerske veze i još uvek znate šta radite. Danas ćete imati mnogo lepih susreta i prijatnih dešavanja, a naročito u okviru porodice.

Posao-  Prilično ste nestrpljivi u vezi sa nekim poslovima koji direktno zavise od posla na kraćem putu sa strancima ili, eventualno, od pravnih lica.

Zdravlje- Jedete previše masnu hranu.

                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav- Smišljeno birate svoj ljubavni stil i neko ne može da odoli pred vašim šarmom. Veče provedite u intimnoj atmosferi s partnerom. Izgleda da su stvari počele da se kreću na bolje.

Posao-Danas vam poslovi idu odlično. Imaćete jedan uspešan poslovni sastanak. Pred vama je i prilika za odlazak na duže putovanje.

Zdravlje-U dobroj ste formi.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav- Na ljubavnom planu ćete biti misteriozni, ali pazite da ne preterate, partner nije raspoložen za vaše igre- Očekuje vas uzbudljivo veče. Izgleda da je ljubav na vašoj strani.

Posao-U pojedinim slučajevima izvesna je promena firme ili dodatni posao. Postoji mogućnost da vas neko finansijski pomogne u kritičnom momentu.

Zdravlje- Odmarajte više noge.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav- Bićete zadovoljni, jer će na ljubavnom planu sve funkcionisati veoma dobro. Slobodni  pripadnici su iza sebe imali zanimljiv period, sreli ste svakako nekoliko zanimljivih osoba pa ste u prilici da birate.

Posao-Zaokupljeni ste finansijskim problemima. Više trošite nego što zarađujete. Očekujete pomoć od osobe koju ste poznavali u mladosti u vezi sa nečim što se tiče vaših planova za novi posao.

 Zdravlje- Posetite zubara.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav- Promenljivog ste raspolozenja. Nemojte ići protiv sebe, samo zato što se od vas očekuje određen model ponašanja. Na emotivnom planu suočićete se sa nerazumevanjem, moraćete da birate između emocija i rešenja koje vam nameće zdrav razum.

Posao-Vaša okolina očekuje od vas da budete predvodnik u svim situacijama ali vama to ne polazi za rukom baš uvek. Ulazite u period velike aktivnosti, imate mnogo ideja i planova kako da uvećate svoje prihode, naročito preko jedne Škorpije.

Zdravlje- Odlično.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav-Na poslu, kao ni kod kuće, ne osećate se prijatno ali će vas komunikacija s partnerom potpuno preporoditi. Vaš partner je lošeg raspoloženja. Unesite pozitivizam i toplinu i svojim šarmom  osvežite dan svojoj voljenoj osobi.

Posao-Ne očekujte trenutne rezultate, mada su u nekim situacijama izvesni nenadani obrti. Potrebno je da budete malo strpljiviji i stvari će se same srediti. Dobre vesti iz inostranstva.  

Zdravlje–Bez promene.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Danas niste raspoloženi za ozbiljne ni duge razgovore. Ipak, ljubavni život, kao i sam odnos s partnerom su vam savršeni. Mlađi članovi vaše porodice traže više pažnje.

Posao-Vaše zalaganje na poslu neće ostati neprimećeno i možete da očekujete napredovanje, kao i materijalnu satisfakciju. Nastojte da se ne opterećujete velikim planovima, već radite na zaostalim obavezama.

Zdravlje-Izbegavajte alkohol i sedative.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Comments are closed.