NEDELJNI HOROSKOP 29.07. – 05.08.2018.god

Ovan

Ovan 21. mart – 19. april

Ljubav- Usredsređeni ste više na sebe nego na partnera. Trudite se da uspostavite ravnotežu u emotivnom životu. Delujete vrlo promišljeno i trezveno. Želite da uspostavite kontrolu nad novim događajima.

Posao- Postoje problemi koji remete vaš svakodnevni ritam. Dvoumite se oko prihvatanja poslovne ponude jednog Jarca. Ako se previše oslanjate na pomoć sa strane možete ostati kratkih rukava.      

Zdravlje-  Stres. Uzrok su  neuravnotežene želje i emocije.

Bik

Bik 20. april – 21. maj

Ljubav– Nastojite da neugodan događaj sa bližnjima ne izađe u javnost. Ne želite da učestvujete u ljubavnim intrigama. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu.

Posao- Danas uspešno savlađujete umne i intelektualne poslove. Manji gubitak neće ozbiljnije ugroziti vaše finansijsko stanje. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku koju vam upućuju saradnici. Potrebno je da procenite poslovnu situaciju sa više strana.

 Zdravlje-Glavobolja.

 Blizanci

Blizanci od 22. maja do 21. juna

Ljubav – Razmišljate kako da zadovoljite prohteve za provodom. Partner vam to neće tolerisati. Budite diskretni u emotivnim susretima, šira javnost ne mora da zna za vaše emotivne planove i lične događaje.

Posao – Danas ćete imati priliku da rešite problem u vezi sa vašim položajem u javnosti. Bilo bi dobro da pokažete više inicijative u odnosima sa prijateljima.

U iznenadnim situacijama morate delovati vrlo trezveno jer u haotičnom stanju možete da stvorite dodatnu tenziju i nepoverenje među saradnicima.

Zdravlje-Dobro.

Rak

Rak od 22. juna do 22. jula

Ljubav- Vaša potreba za nametanjem sopstvenog stava prouzrokuje zategnute odnose u porodici, uključujući i ozbiljnu prepirku sa partnerom. Ponekad vam je potrebno samo malo emotivnog zanosa, da usrećite voljenu osobu i svet oko sebe.

Posao –  Nastupate vrlo energično na poslovnom planu. Pobedićete protivnike, ali i neki poslovni partneri će se naći u nedoumici. Saradnici poštuju vaš uspeh, a naročito uvažavaju vaše kreativne ideje i dobro raspoloženje. Iskoristite to.

Zdravlje-Problem sa sinusima.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Ljubav- Imate želju za dodatnim provodima, ali je partner sprečen da vam se pridruži pa su moguće i sitnije prepirke. Međutim, brzo ćete naći zamenu u nekom od kolega ili čak nekog od poslovnih partnera. Iako vaš ljubavni odnos nije preterano idiličan, to vam neće smetati da se predstavljate u pozitivnom svetlu na različitim stranama.

Posao – Održavanje poslovnih kontakata vas iscrpljuje. Pazite kako ulažete novac. Prati vas osećaj neizvesnosti u poslovno-finansijskim pregovorima, stoga odlažete susret sa jednom osobom.

Zdravlje-Odlično.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Ljubav – Na ljubavnom planu partner od vas očekuje više. Impulsivni ste i nestrpljivi. Po potrebi menjate svoje ponašanje, ali ni jedna emotivna uloga vas ne zadovoljava u potpunosti. Vaša očekivanja su velika u svakom pogledu.

Posao  – Vaše diplomatsko umeće će danas doći do izražaja i doprineti da nadređeni iskažu svoje poverenje prema vama. Opustite se. Saradnicima je važno da se čuje vaše mišljenje, ali postoje stvari o kojima ne treba javno raspravljati.

Zdravlje – Dobro.                                   

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Ljubav – U ljubavnom životu više vam smeta partnerova euforija, nego osećaj nostalgičnog raspoloženja. Lepota i osećanja dobijaju na značaju. Pokazujete nesvakidašnju sentimentalnost u odnosu prema partneru.

Posao – Na poslu se dobro osećate, iako vam finansije nisu naklonjene. Nakon nekih test situacija shvatićete da napredujete veoma brzo, svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne rezultate.

Zdravlje – Posetite zubara.

 Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Ljubav – Vaš partner će naredne nedelje biti prilično osetljiv i nervozan što znači da bi trebalo da budete tolerantniji ukoliko želite da izbegnete svađu.

Delujete zabrinuto zbog različitih nesporazuma koji postoje u vašem ljubavnom životu. Ipak, svaki problem ima rešenje i predstavlja poučno iskustvo.

Posao – Vaša ambicioznost, kao i potreba da se istaknete u javnosti, konačno biva zadovoljena. Sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagodjavanja u novim uslovima, predstavlja vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente.

Zdravlje – Sasvim dobro.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Ljubav – Izuzetno ste pozitivno i optimistično raspoloženi. Ipak, partner vas danas može lako iznervirati. Važno je i da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života. S toga, širom otvorite svoje oči i svoje srce.

Posao – Vi ste disciplinovani i odgovorni, ali okolina  vam nameće nove poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju dodatni napor i zalaganje. Preopterećeni ste poslom, lako se iznervirate i često kažete i ono što ne mislite. Finansijska situacija je prilično dobra.

Zdravlje – Prehlada.

Jarac 

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Ljubav – U ljubavnom odnosu delujete vrlo energično, ponekad mislite da je sve moguće i lako. Više vremena posvetite partneru i nastojte da uspostavite sklad u međusobnim odnosima.

 Posao – Opša poslovna situacija je takva da od vas zahteva strpljenje, a vi ga uglavnom nemate. Različite okolnosti vam idu u prilog, nalazite se u društvu uspešnih ljudi koji deluju podsticajno na vaš poslovni imidž.

Zdravlje – Sasvim dobro.

 Vodolija 

Vodolija od 21. januara do 19. februara

Ljubav – Partner je izuzetno pozitivan i pun naglašene strasti prema vama, što vama  u potpunosti odgovara. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Stoga, priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu.

Posao – Današnji dan vam pruža priliku da donesete odgovarajuću odluku vezanu za promenu posla. Predstoji vam aktivna uloga u poslovnom životu i niz dobrih prilika, na koje treba odgovoriti u skladu sa visokim profesionalnim manirima.

Zdravlje – Dobro.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Ljubav- Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze.

Posao- Naučite da podvučete crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili “naredbi”, koje dobijate od pretposavljenih. Manji novčani dobitak će vam dobro doći.

Zdravlje–Zdravlje vam je savršeno.

 

Horoskop izradila: Ljiljana Simeunović, astrolog                                                                      

Kontakt telefon-viber: 063 81 26 268   e-mail-izida49@gmail.com

veHoro

Komentari su zatvoreni.