Nedeljni horoskop za period 10.12.2018. – 17.12.2018.

Ovan

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Ovan
Ovan 21. mart – 19. april

Posao: Poslovni uspeh prosperitet i odllični rezultati na poslu pratiće vascele nedelje, bićete puni energije. Odlična poslovna saradnja sa stranimfirmama ili kroz posao vezan za inostranstvo.

Ljubav: Idealan period za rešavanje nekih problema koji već duže vreme seprovlače na ljubavnom planu sa partnerom. Pokažite razumevanje i napravitekompromis. Slobodnim pripadnicima se smeši avantura.

Zdravlje: Umor i nesanica, mogući problemi sa žlezdama.

Bik

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Bik
Bik 20. april – 21. maj

Posao: Dragi Bikovi, budite štedljivi u narednom periodu i ne rasipajte novac. Noviposlovni kontakti i poznanstva biće aktuelni cele nedelje. Mogući problemi naposlu sa kolegama. U poslednje vreme Bikovi imaju kratak fitilj i niži stepentolerancije.

Ljubav: Opet na vaša vrata kuca prošlost, vraćanje bivših u ovom periodu sumoguća što će vas dodatno opteretiti i zbuniti. Možda je vreme da stavite tačkuna prošlost i krenete dalje.

Zdravlje:Oscilacije u raspoloženju i veliki talas nervoze.

Blizanci

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Blizanci
Blizanci od 22. maja do 21. juna

Posao:Nemojte ulaziti u nove poslovne projekte do kraja nedelje. Poboljšanjena finansijskom aspektu.

Ljubav: Na ljubavnom planu problemi, nesporazumi i nerazumevanje, jedna emotivnonapeta nedelja je pred vama.

Zdravlje: Problemi sa umorom, preopterećeni ste. Više odmarajte i rekreirajte se.

Rak

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Blizanci
Rak od 22. juna do 22. jula

Posao: Rakovima se smeše novi poslovi i poslovi sa strancima, ekspanzija naovom polju, novi poslovni početak. Sve vaše poslovne planove možeterealizovati. Čuvajte finansije.

Ljubav:Ljubavni život ide na bolje, bićete društveno aktivniji nego inače. Lepevesti i na porodičnom aspetku. Rakovima koji već neko vreme rade na prinovi, etolepih vesti.ko sitnica. Slobodnim pripadnicima se savetuje da ne ulaze u avanture sa zauzetim osobama. Dragi Rakovi, ne gledajte nazad u prošlost jer tamo ničega sem razočarenja nema. Krenite dalje.

Zdravlje: Problemi sa ishranom i sa stomakom.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Posao: Poboljšanje na poslovnom planu, novi projekti, neki čak mogu rešiti istambeno pitanje. Finansije stabilne.

Ljubav: Porodčcna i ljubavna atmosfera će biti jako pozitivna, prosto će Lavovitokom cele nedelje  uživati u svom gnezdu sa porodicom i bliskimprijateljima.

Zdravlje: Problemi sa aritmijom.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Posao:DPovoljne mogućnosti na poslovnom planu, sve što je bilo u zastoju i podblokadom sad se može uspesšno realizovati. Problemi u komunikaciji na poslu i sakolegama će se poboljšati i rešićete probleme na obostrano zadovoljstvo. Poslovna putovanja.

Ljubav: Konačno možete da se opustite jer turbulentan emotivni period je izavas. Bićete u ovoj sferi života konačno zadovoljni.

Zdravlje: Odlično.

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Posao: Napredovanje u karijeri i uvećanje prihoda, zastoji su iza vas. Noviposlovni saradnici ulaze u vaš život.

Ljubav: Eh Vagice, nemojte žuriti da se vratite osobi sa kojom ste bili u vezi, ipakste imali burne ljubavne odnose. Razmislite da li vam to treba.

Zdravlje: Problemi sa kostima.

Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Posao: Došlo je vreme daostvarite  svoje snove na poslovnom planu koje ste smatrali nedostižnim.Uvećanje prihoda i fantastična finansijska situacija.

Ljubav: Šarmirate,  zračite i magnetski ste privlačni za suprotni pol, ulazaku avanture. Nekim Škorpijama ljubav na prvi pogled.

Zdravlje:Čuvajte se prehlade.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Posao: Posvetite se konkretnim poslovima koji će vam obezbediti profit. Postojimogućnost da realizujete svoje tajne planove. Poslovna saradnja sa stranimkompanijama i odlazak u inostranstvo.

Ljubav: Na porodičnom pitanju sukobi i nesporazumi. Neki pripadnici će uplovitiu tajnu vezu. Problemi sa decom.

Zdravlje: Unosite više vode i izbegavajtenikotin.

Jarac

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Posao:Jarčevima sledi nagrada za naporan rad i uložen trud u prethodnomperiodu. Neki će imati povišicu, dok nekima se smeši unapređenje.

Ljubav: Povratak stare ljubavi koja bi mogla da se regeneriše, transformišei rasplamsa. Druženje sa prijateljima, zabave i okupljanja. Neki će saaktuelnim partnerom uživati u nezaboravnim momentima i trenucima.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

Vodolija 

Vodolija
Vodolija od 21. januara do 19. februara

Posao: Drage Vodolije, pred vama je napeta i dinamična nedelja na ovom polju, neprilikena poslu. Finansije su dosta nestabilne.

Ljubav: Smanjite pritisak koji već duže vreme guši vašeg partnera, promenite načini pristup partneru, to će biti sasvim dovoljno da poboljšate vaš odnos.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom usled nagomilanog stresa.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Posao: Konačno, drage Ribe,dolazi kraj vašim poslovnim problemima. Pozitivne promene u karijeri, neki nezaposlenipripadnici mogu dobiti posao koji već neko vreme bezuspešno traže. Uspešnaposlovna nedelja.

Ljubav: Bićete jako euforičnii zadovoljniji nego inače što će poboljšati odnose na ljubavnom aspektu. Nekimase smeši nova ljubav, nekima prinova. Novi početak. RESTART!

Zdravlje: Problemi saimunitetom, bolovi u leđima i vratnom delu.

Horoskop izradila: Jelena Zvezdica, astrolog

Kontakt telefon: 069/3555987

e-mail: jelena.v.trifunovic@gmail.com

Comments are closed.