NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD 17.12 2018. – 24.12.2018.

Ovan

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Ovan
Ovan 21. mart – 19. april

Posao:  Dragi Ovnovi, pred vama su odlične poslovne prilike za odlazak na poslovniput u inostranstvo, saradnja sa strancima uspešna, odlične poslovne prilikesu pred vama.

Ljubav:  Odličan period za obnavljanje odnosa koji su prekinuti i regeneraciju trenutnog. Cele nedelje bićete neodoljivi za suprotni pol. Nekima udvaranje na poslu.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani, stomačni virusi.

Bik

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Bik
Bik 20. april – 21. maj

Posao: Malo napetija nedelja na poslovnom planu, problemi sa kolegama, nesporazumi. Kratak vam je fitilj ove nedelje moji Bikovi, moguća obnova poslovne saradnje sa starim partnerima. Dobar odnos sa stranim firmama.

Ljubav: Nekima ljubav na prvi pogled se smeši tokom narednog perioda, dok nekima stara ljubav kuca na vrata. Popravljanje postojećeg odnosa koji je uprethodnom periodu prošao kroz krizu i turbulenciju.

Zdravlje: Problemi sa grlom,i štitnom žlezdom.

Blizanci

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Blizanci
Blizanci od 22. maja do 21. juna

Posao: Neke važne odluke i poslove ćete uspešno završiti tokom ove nedelje, uvećanje i širenje kroz posao. Samo napred, dragi moji Blizanci.

Ljubav:  Na ljubavnom planu malo kritičnije, problemi, rasprave, sukobi i burne reakcije gotovo su neminovni u toku narednog perioda. Slobodnim Blizancima se smeši nova simpatija koju mogu upoznati preko kruga prijatelja.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade i virusa.

Rak

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Blizanci
Rak od 22. juna do 22. jula

Posao: Rakovima će ova nedelja doneti nove poslovne kontakte i angažmane. Dobar period za trgovinu i marketing. Stabilna poslovna nedelja.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu upoznati svoju srodnu dušu, pronaći svoju drugu polovinu. Rakovi u vezama i brakovima mogu uleteteti u neku avanturu.

Zdravlje: Insomnia.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Posao:  Neki Lavovi mogu ostati bez posla, a isto tako mogu naći odmah novi, problemi sa nadređenima i autoritetima su naglašeni. Nervoza napetost i neizvesnost na ovom polju biće cele nedelje aktuelna.

Ljubav: Nažalost Lavovima ni na ovom polju ne cvetaju ruže, rasprave i nesuglasice sa parterom.Teška kriza u postojećim odnosima može vas odvesti u prekid veze ili braka. Čuvajte se pararalelnih veza.

Zdravlje:  Problemi sa nervozom i nesanicom

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Posao: Stabilna nedelja je pred vama, Device. Dobra poslovna saradnja i podrška kolega. Nekima unapređenja. Mogući su poslovni putevi

Ljubav: Neke Device će regulisati probleme i nesuglasice sa partnerom. Konačno će napraviti ravnotežu i balans. Slobodnim Devicama udvaranja na poslu.

Zdravlje: Problemi sa stomakom i organima za varenje

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Posao: Dosta bolja poslovna situacija, uspećete da rešite sve svoje obaveze. Uvećanje prihoda kroz novu poslovnu saradnju. Zadovoljavajuća nedelja je pred vama.

Ljubav:  Zanimljiv susret na kraćem putu. Harmonični aspekti ako ste u braku, dok slobodne Vage ne znaju na koju će stranu. Dosta flerta i novih kontakata.

Zdravlje:  Povedite računa o ishrani

Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Posao: Jako pozitivna poslovna nedelja je pred vama drage Škorpije, uspešni dogovori, pregovori i potpisivanje jako važnih i bitnih dokumenata za sledeću godinu. Više prihoda i novi angažmani. Moguć i honorarni posao

Ljubav: Lep aspekt za ljubav i trudnoću. Sijaćete u narednom periodu što će popraviti vašu postojeću vezu ili brak. Euforije vam neće manjkati. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u koju mogu do ušiju da se zaljube.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Posao:  Manji problemi i poteškoće ako se bavite privatnim biznisom. Zastoji i nepredviđene sitacije na poslu, jako dinamična i napeta situacija sa kolegama što će vam dodatno unositi nervozu.

Ljubav: Manji problemi i poteškoće ako se bavite privatnim biznisom. Zastoji i nepredviđene sitacije na poslu, jako dinamična i napeta situacija sa kolegama što će vam dodatno unositi nervozu.

Zdravlje: Više se krećite ili krenite u teretanu jer moete nabaciti koji kilogram.

Jarac

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Posao: Problem za problemom, prepreka za preprekom, zbog novih projekata, novog sistema rada. Sve probleme ćete uspešno savladati. Oslonite se samo na sebe i na svoju intuiciju, dragi moji Jarčevi.

Ljubav: Uživajte u društvu prijatelja i ljubavnog partera jer samo tako možete da se opustite i rešite stresa. Slobodni Jarčevi mogu za vreme ovog tranzita da dobiju ono što već neko vreme iščekuju – novu ljubav koja ima sve osnove za stabilnu i čvrstu vezu.

Zdravlje:  Problemi sa umorom i virusima

Vodolija 

Vodolija
Vodolija od 21. januara do 19. februara

Posao: Vodolije vredno i naporno rade tako da sve svoje ciljeve realizuju, dobro su organizovane pa im se smeše priznanja, nagrade i pohvale u predstojećemperiodu. Uvećanje prihoda

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu se popravlja, lepi i nezaboravni momenti sa partnerom. Slobodne Vodolije može da privuče neko ko je jako uspešan ili na dobrom položaju.

Zdravlje:  Problemi u vratnom delu, unosite magnezijuma i kalcijuma.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Posao:  Drage Ribe, tokom cele nedelje moraćete da se dokazujete i pokažete koliko ste vredni odgovorni i ažurni. Svi vaši kvaliteti i talenti će isplivati na površinu. Imaćete podršku od nadređenih tako da ćete sve svoje eventualne prepreke savladati. Rešićete dosta finansijskih problema. Povoljan period za podizanje kredita i dobijanja pozajmice.

Ljubav: Ulazite u mirniju i dosta stabilniju fazu sa ljubavnim parterom. Slobodnim pripadnicima udvaraće se osoba koja živi daleko, znači, drage Ribe, možete ući u vezu – ljubav na daljinu.

Zdravlje: Više se odmarajte jer osećaj umora i iscpljenosti vas prati već neko vreme

Horoskop izradila: Jelena Zvezdica, astrolog

Kontakt telefon: 069/3555987

e-mail: jelena.v.trifunovic@gmail.com

Comments are closed.