NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD 19.11 2018. – 26.11.2018.

Ovan

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Ovan
Ovan 21. mart – 19. april

Posao: Dragi Ovnovi, povedite računa o troškovima, kao i o vrednim stvarima, ključevima karticama, telefonima. Očekuju vas novi poslovni kontakti i poduhvati sa strancima i to već u prvim danima decembra.

Ljubav: Dame rodjene u ovom znaku očekuje kratka romansa sa nekom Vagom, takodje novo poznanstvo na putovanju. Izbegavajte rasprave sa parterom u narednom periodu.

Zdravlje: Problemi sa virusnim infekcijama. Zbog vremenskih promena moguća glavobolja.

Bik

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Bik
Bik 20. april – 21. maj

Posao: Bikovima se aktivira poslovna priča koja je bila u zastoju u prethodnom periodu, stižu i novčani dobici dragi Bikovi vec u prvim danima decembra. Poslovne planove ćete uspešno realizovati.

Ljubav:U narednom peridu Bikovi ce biti neodoljivi za suprotni pol. Udvaranja i flerta biće dosta što će vas dodatno zbuniti, teško ćete moći da se opredelitite. Zauzetim Bikovima problemi sa partnerom zbog ljubomore i posesivnosti.

Zdravlje: Problemi sa stomakom, nadutošću i stomačnim virusima.

 Blizanci

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Blizanci
Blizanci od 22. maja do 21. juna

Posao: Dosta turbulentna nedelja što se tiče posla dragi Blizanci. Problemi na poslu, moguci otkazi, novčani gubici. Izbegavajte podizanje kredita i rizične transakcije.

Ljubav: Što se ljubavi tiče dragi moji Blizanci, čuvajte se, Amorova strela samo što vas nije pogodila. Teško ćete odoleti šarmu jednog sportiste, dok zauzetim Blizancima stoje problemi u postojećim odnosima.

Zdravlje:Pripazite se padova, problema sa zglobovima i disajnim putevima.

Rak

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Blizanci
Rak od 22. juna do 22. jula

Posao: Proverite sva dokumenta ako idete na put, mogući kvarovi na automobilima, nervoza, zastoji, konflikti i nesporazumi na poslu pratiće vas cele nedelje dragi moji Rakovi.

Ljubav: Poprilično napeto i na polju ljubavi. Preosetljivi ste i nervozni, i sve shvatate licno ili kao iritaciju. Slobodni pripadnici ce poželeti da udju u ozbiljniju vezu već u prvim danima decembra.

Zdravlje:Posvetite se fizičkoj aktivnosti, šetajte, posetite teretanu, rešite se negativne energije, nervoze i napetosti.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Posao:Ne žurite sa odlukama u predstojećem periodu jer pored svog vašeg uloženog truda moze doći do zastoja. Ne ulazite u nove poslove.

Ljubav: Na ljubavnom planu olakšanje, talas lepe i pozitivne energije i entuzijazma. Prevazilaženje nesuglasica sa voljenom osobom koje su vas opterećivale u prethodnih par meseci.

Zdravlje:Problemi sa pritiskom i krvnom slikom, budite aktivniji.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Posao: U prethodnom periodu dosta posla se nagomilalo, bilo je zastoja. Rešiće sve do 7. decembra. Moguća poslovna saradnja sa inostrastvom, kraći poslovni put u inostrastvo takodje je naglašen tokom ove nedelje.

Ljubav: Kroz ljubav krizna nedelja je pred vama, sukobi sa parterom. Slobodnim pripadnicima ovog znaka se savetuje da ostanu još malo sami iako oko sebe imaju gomilu izazova.

Zdravlje: Drage Device, odmarajte više u toku nedelje, unosite dovoljno magnezijuma i vitamina B6 i B12.

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Posao: Drage Vage, burno je na poslovnom aspektu cele nedelje. Ne ulazite u rizične poslove, situacija se popravlja vec od 6. decembra, te ne donosite nikakve odluke što se posla tiče u narednoj sedmici.

Ljubav: Vagice moje, emotivne oscilacije u narednom periodu su pred vama. Promene u raspoloženju utiču na vaš ljubavni život, varirate od depresije do euforije, pola sata ste zadovoljni, pola sata nezadovoljni.

Zdravlje: Pad imuniteta. Problemi sa disajnim putevima i urinarne infekcije.

Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Posao:Škorpije će u narednom periodu biti dosta ažurnije i aktivnije na poslovnom planu, biće preduzimljivi jer im se otvara nova poslovna saradnja sa inostranstvom. Samo napred!

Ljubav: Zauzetim pripadnicima otvara se mogućnost ulaska u paralelnu vezu. Mogućnost povratka mladje i atraktivne osobe iz prošlosti, što vas neće ostaviti ravnodušnim.

Zdravlje:Hormonski disbalans, nesanica i glavobolja, više se rekreirajte.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Posao: Dragi Strelčevi, čuvajte se poslovnih prevara i manipulacija, tenzije na poslu, problemi sa kolegama. Ne zadužujte se u narednom periodu. Ova nedelja na poslovnom planu nije nešto optimistična.

Ljubav: Bivši parteri su i dalje prisutni u vasem zivotu, iako vi želite napred nešto vas i dalje vuče u rikverc, još ste na rasksnici. Zauzetim pripadnicima se mogu javiti problemi u odnosu već od punog meseca.

Zdravlje:Povedite računa o ishrani i unosite više voća.

Jarac

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Posao: Moguć priliv novca iz inostranstva, zbog retrogradnosti Merkura moguće je kašnjenje. Neki pripadnici mogu da dobiju unapredjenje ili povišicu na poslu dok će većina imati problema sa nadredjenima.

Ljubav:U ljubavi ste sumnjičavi, potiskujete neke probleme koje treba da rešite sa parterom, a nažalost vaš partner je već duže vreme pod velikom tenzijom i nervozom pa rešavanje promema ostavite za sledeću nedelju. Slobodnim pripadnicima može da se vrati neko, već od ranije poznato uniformisano lice, možda čak i lekar.

Zdravlje: Problemi sa nesanicom, pazite se u saobraćaju i čuvajte se stresa.

Vodolija 

Vodolija
Vodolija od 21. januara do 19. februara

Posao:Drage moje Vodolije, sve što ste planirali da realizujete u ovoj nedelji neće vam poći za rukom. Biće neplaniranog kašnjenja, zastoja, prologiranja. Početkom sledeće nedelje ćete se izbalasirati. Za nove poslovne projekte nije vreme još uvek.

Ljubav:Klonite se ljubomornih scena u partnerskim odnosima. Moguć flert sa osobom u rodjenom u vazdušnom znaku.

Zdravlje: Budite umereni u hrani i piću. Problemi sa zglobovima.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Posao: Povoljne poslovne vesti su pred vama, možda ponuda za posao, ako ga tražite. Ulazite u povoljan period što se tiče prosperiteta, napredovanja i ekspazije. SAMO NAPRED!

Ljubav: Osećate se pomalo usamljeno zato što je vaš parter previše zaokupljen sobom i svojim obavezama. Slobodnim pripadnicima ovog znaka mogućnost flerta preko posla.

Zdravlje:Pazite se povreda, problemi sa nesanicom.

 

 

Horoskop izradila: Jelena Zvezdica, astrolog

Kontakt telefon: 069/3555987

e-mail: jelena.v.trifunovic@gmail.com

Comments are closed.