NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD 25.11 2018. – 01.12.2018.

Ovan

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Ovan
Ovan 21. mart – 19. april

Posao: Napeta nedelja je pred vama što se tiče posla, sređujete papire, dozvole, problemi sa inspekcijom. Problemi na poslu, sukobi sa kolegama, nesporazumi. Budite oprezni, ne ulazite u sumnjive poslove, mogući su problemi sa zakonom.

Ljubav: Ništa bolja situacija nije ni na ljubavnom planu, nesporazumi sa partnerom i kriza. Mogući su prekidi veze. Slobodnim pripadnicima se smeši avantura sa nekom uniformom.

Zdravlje: Problemi sa stomakom. Povedite računa o ishrani.

Bik

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Bik
Bik 20. april – 21. maj

Posao: Bikovima se savetuje da ne uleću u rizične finansijske transakcije, promena raspoloženja dosta utiče na posao i na rasprave sa kolegama. Stanite malo na kočnicu, nikakve poslovne odluke ne donosite u narednom periodu.

Ljubav: Problemi sa partnerom zbog posesivnosti i ljubomore obeležiće nedelju pred vama. Slobodnim pripadnicima se otvara mogućnost ulaska u vezu sa sportistom.

Zdravlje:Stres i nervoza mogu vam napraviti problem sa nesanicom.

 Blizanci

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Blizanci
Blizanci od 22. maja do 21. juna

Posao:Dragi moji Blizanci, pred vama je jako napeta nedelja, oscilacije na poslu, nekima i  prekid poslovne saradnje. Mnogi Blizanci će u narednom periodu imati više sreće pa će obnoviti poslovnu saradnju sa starim poslovnim partnerima.

Ljubav: Na ljubavnom planu može doći do ozbiljnih nesuglasica sa partnerom, kriza u postojećim odnosima. Pod velikom ste tenzijom da li da ostanete u postojećoj vezi ili da krenete dalje. Slobodni pripadnici mogu osetiti potrebu za bivšim partnerom ili ga slučajno sresti.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani. Moguće su virusne i bakterijske infekcije.

Rak

NEDELJNI HOROSKOP_Zorainfo - Blizanci
Rak od 22. juna do 22. jula

Posao: Rakovi, izbegavajte rasprave na poslu jer ćete u predstojećoj nedelji biti preosetljivi i reagovaćete burno. Mogućnosti obnavljanja starih poslovnih kontakata ili obnavljavljanje poslovne saradnje sa nekim partnerom iz inostranstva.

Ljubav:Jako ste razdražljivi i to može uticati na vaš emotivni život, sukobi sa partnerom oko sitnica. Slobodnim pripadnicima se savetuje da ne ulaze u avanture sa zauzetim osobama. Dragi Rakovi, ne gledajte nazad u prošlost jer tamo ničega sem razočarenja nema. Krenite dalje.

Zdravlje:Problemi sa anemijom i malaksalošću.

Lav

Lav od 23. jula do 22. avgusta

Posao: Lavovi će cele nedelje imati sreće na poslovnom i novčanom planu, moguća unapredjenja, poslovna putovanja, dobra poslovna saradnja sa nadredjenim. Uspešna poslovna saradnja sa inostranstvom.

Ljubav: Odlicno ste raspoloženi i puni entuzijazma i poleta. Situacija sa partnerom je dobra. Slobodnim pripadnicima ovog znaka se smeši veza sa jednim vatrenim znakom, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Devica

Devica od 23. avgusta do 22. septembra

Posao:Drage Device, u narednoj sedmici bićete jako rasejani što će vas dovesti do lošeg rasudjivanja, pogrešnih postupaka i zaključaka. Nogu na kočnicu, nikakve odluke ne donosite u postojećoj nedelji.

Ljubav: Klonite se raprava u emotivnim vezama i kopanja po partnerovoj prošlosti. Moguća su razdvajanja u partnerskim odnosima. Čuvajte se prevara i intriga od strane prijatelja.

Zdravlje: Problemi sa reumom, zglobovima i kičmom.

Vaga 

Vaga od 23. septembra do 23.oktobra

Posao: Ove nedelje vama se smeše novčani dobici, uvećanje prihoda preko poslovne saradnje sa inostranstvom. Čuvajte se iznenadne kontrole na poslu.

Ljubav: Tokom cele nedelje sijati svojim punim sjajem i šarmirati sve oko sebe, neodoljive će biti za suprotni pol. Mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga već poznajete.

Zdravlje: Problemi sa reumom i virusima.

Škorpija

Škorpija od 24. oktobra do 22. novembra

Posao: Škorpijama se otvara mogućnost posla sa inostranstvom ili odlazak u drugu državu zbog boljeg posla. Mladji pripadnici ovog znaka mogu otići na doškolovavanje u inostranstvo. Škorpije, samo napred!

Ljubav:Povoljni aspekti na polju ljubavi, situacija sa partnerom se popravlja, neki pripadnici mogu ući u paralelnu vezu u narednom periodu. Slobodni pripadnici mogu ući u vezu sa nekim uniformisanim licem.

Zdravlje:Povedite računa o ishrani, izbegavajte tešku hranu.

Strelac

Strelac od 23. novembra do 21. decembra

Posao: Merkur ide retrogradno kroz vaš znak, čuvajte vaše telefone, kartice i važna dokumenta. Kvarovi su neminovni i kroz kućne aparate i kroz automobile. Moguća obnova poslovne saradnje sa starim partnerima.

Ljubav:Mogućnost tajnih veza u ovom periodu je prenaglašena. Jedan Lav ili Vaga jako su zainteresovani za vas. Zauzetim pripadnicima ovog znaka malo dramatičnije zbog problema u komunikaciji.

Zdravlje: Moguće su nezgode i padovi.

Jarac

Jarac od 22. decembra do 20. januara

Posao:Dragi moji Jarčevi, u narednom periodu ne ulazite u obnavljanje stare poslovne saradnje. Čuvajte se spekulacija na poslu. Zastoji i prolongiranja su neminovni u toku ove nedelje.

Ljubav: Slobodnim pripadnicima udvaraće se jedan Rak, koji vas već duži vremenski period simpatiše. Zauzetim pripadnicima stabilizacija na emotivnom planu, razrešenje nekih pitanja koja su destabilizovala baš odnos u prethodnom periodu.

Zdravlje: Problemi sa snom i anemijom.

Vodolija 

Vodolija
Vodolija od 21. januara do 19. februara

Posao: U narednom periodu nemojte ulagati novac u nekretnine. Problemi sa papirologijom i važnom dokumentacijom pratiće vas cele nedelje. Nikako ne ulazite u kredite tokom ovog perioda.

Ljubav: Vodolije će u narednom periodu biti jako aktivne na društvenim mrežama pa im se baš tamo smeši jedno simpatično udvaranje. Problemi sa partnerom zbog mimoilaženja mišljenja i različitih stavova.

Zdravlje: Nervoza,nesanica. Budite aktivniji.

Ribe

Ribe od 20. februara do 20. marta

Posao: Mars u vašem znaku podstiče vašu kreativnost, inspiraciju i maštu. Dosta bolja situacija nego inače, drage Ribe. Podrška od nadredjenih i autoriteta pratiće vas cele nedelje. Nezaposlenim Ribama se smeši poslovna ponuda.

Ljubav: Problemi sa parterom biće aktivni tokom cele nedelje zbog nerazumevanja i netolerancije. Slobodnim pripadnicima predstoji avantura, dosta zanimljivih i interesantnih susreta.

Zdravlje: Pad imuniteta,više odmarajte i spavajte.

 

 

Horoskop izradila: Jelena Zvezdica, astrolog

Kontakt telefon: 069/3555987

e-mail: jelena.v.trifunovic@gmail.com

Comments are closed.