ŠKOLICA GLUME „ŠARENA ŠARGAREPICA“ VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA

Dramska sekcija – školica glume „Šarena šargarepica“ osnovana je 6.marta 2012. Dakle, postoji punih šest godina. Probe se organizuju u prostorijama Kancelarije za mlade i Kulturnog centra. Do sada kroz „Šarenu šargarepicu“ prošlo je preko 100 mališana različitog uzrasta.


Šarena Šargarepica

Naša misija…

Naša misija i zvezda vodilja je da svu decu sklonimo sa ulice i da ih usmerimo na lepotu življenja kroz negovanje kulture i saznanje o kulturnim vrednostima. Gostujemo svake godine na Festivalu Male drame koji se održava u Stojanovoj školi, a prvi put smo 2018. gostovali u Domu omladine Beograda na Danima Japana sa predstavom „Mišje venčanje“. Imamo dve uzrasne grupe, mlađu i stariju. Naša misija i zvezda vodilja je da svu decu sklonimo sa ulice i da ih usmerimo na lepotu življenja kroz negovanje kulture i saznanje o kulturnim vrednostima. Gostujemo svake godine na Festivalu Male drame koji se održava u Stojanovoj školi, a prvi put smo 2018. gostovali u Domu omladine Beograda na Danima Japana sa predstavom „Mišje venčanje“. Imamo dve uzrasne grupe, mlađu i stariju. 

Vidi još: GOSTOVANJE MLADIH ŠAPČANA NA FESTIVALU „JAPANIZAM“ U BEOGRADU

Neka deca su od samog početka i oni su sada već stalni članovi „Šarene šargarepice“. Imali smo nekoliko premijera, ugostili smo slavnog književnika i pesnika LJubivoja Ršumovića koji je postao počasni član „Šarene šargarepice“ i snimili smo kratkometražni film „Baš, baš ljubav“ u saradnji sa Kancelarijom za mlade i produkcijom „Videal“. Film možete pogledati na ju-tjub kanalu. Od pre šest meseci „Šarena šargarepica“ ima i izdvojenu jedinicu dramske sekcije u Malom Zvorniku, pod nazivom „Veseli palačinci“ i može se pohvaliti premijerom predstave koja je izvedena u velikoj sali Biblioteke 17. septembar Mali Zvornik 29. marta 2018. Imali smo gostovanja u Novom Bečeju, Čokešini, Petkovici, mnogim mačvanskim selima i naravno u Šapcu i osnovnim školama.

Šarena šargarepica
Detalj sa snimanja filma

LJubivoje Ršumović, počasni član „Šarene šargarepice“

Imali smo nekoliko premijera, ugostili smo slavnog književnika i pesnika LJubivoja Ršumovića koji je postao počasni član „Šarene šargarepice“ i snimili smo kratkometražni film „Baš, baš ljubav“ u saradnji sa Kancelarijom za mlade i produkcijom „Videal“. Film možete pogledati na ju-tjub kanalu. Od pre šest meseci „Šarena šargarepica“ ima i izdvojenu jedinicu dramske sekcije u Malom Zvorniku, pod nazivom „Veseli palačinci“ i može se pohvaliti premijerom predstave koja je izvedena u velikoj sali Biblioteke 17. septembar Mali Zvornik 29. marta 2018. Imali smo gostovanja u Novom Bečeju, Čokešini, Petkovici, mnogim mačvanskim selima i naravno u Šapcu i osnovnim školama.

Deca od 4 do 7 godina dolaze sredom od 17 časova, a starija grupa od 8 do 14 godia dolaze subotom od 17 časova. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 060/625 – 08 – 75

Comments are closed.